Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Фелисити Хофман в трейлър на „Tammy’s Always Dying“

Фелисити Хофман в трейлър на „Tammy’s Always Dying“
Cinefish.bg

Филми
Фелисити Хофман в трейлър на „Tammy’s Always Dying“

16.04.2020, 00:10  |   Видяна: 4013  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Да изгубиш родител е един от най-тежките моменти за всеки. Дори и собствената ти майка да е обсебена от идеята за саморазрушение. Сложните отношения между една майка и дъщеря й са в основата на драматичната история „Tammy’s Always Dying“ с Фелисити Хофман, чийто първи трейлър е вече факт.

Фелисити Хофман в трейлър на „Tammy’s Always Dying“

Както виждаме в него, всичко хубаво в живота на Тами (героинята на Хофман) отдавна е история. Тя обаче отказва да се примирява с остаряването и все още е готова да купонясва до без край. Именно това е причина за обтегнатите отношения с дъщеря й Кати, която изглежда много по-зряла и здраво стъпила на земята от нея.

Напрежението между тях достига своя връх, след като Тами разбира, че е болна от рак и й остават още няколко месеца живот. За Кати новината идва в момент, когато е готова да напусне своя малък град. Дали тя ще остане и ще се довери на жената, която винаги я е разочаровала, или ще намери сили да се отърси завинаги от нейната сянка?

Фелисити Хофман в трейлър на „Tammy’s Always Dying“

Хофман прави невероятна роля и критиците не пестят суперлативи за изпълнението й. Нейни партньори са Анастасия Филипс, Кларк Джонсън, Арън Ашмор, Кристиан Брун и Лорън Холи.

Сценарист на „Tammy’s Always Dying“ е Джоан Саразин, а режисьор е Ейми Джо Джонсън. Филмът имаше своята световна премиера на фестивала в Торонто през миналата година, а от 1 май ще е достъпен за стриймване.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg