Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Екшън петъци с Джеки Чан – през юли по bTV Action

Екшън петъци с Джеки Чан – през юли по bTV Action
Екшън петъци с Джеки Чан – през юли по bTV Action
Cinefish.bg

Тв новини
Екшън петъци с Джеки Чан – през юли по bTV Action

20.06.2012, 13:01  |   Видяна: 3900  |   Press Release  |   ТВ

В четирите екшън петъка през юли от 22:00 часа зрителите на bTV Action ще гледат филми с участието на виртуозния каскадьор и любим актьор на кунг-фу киното – Джеки Чан. Сред заглавията с участието на майстора на бойните изкуства са трите части на култовата поредица „Час Пик” и екшън комедията „Добро момче”.

Час ПикЕкшън петъците с Джеки Чан по bTV Action стартират на 6 юли от 22:30 часа с първата част на комедийния екшън „Час Пик”. Докато ФБР се бори да спаси живота на отвлечената дъщеря на китайски консул (Ци Ма), дипломатът наема доверения Хонг Конгски детектив Лий (Джеки Чан) да намери момичето. Тъй като агентите не искат в разследването им да се бъркат външни хора, ФБР назначава детектив Картър (Крис Тъкър) от полицията в Лос Анджелис със задачата да държи детектив Лий възможно най-далече от следствието.

Картър тайно се отправя на собствено разследване на случая, убеден, че е разсеял Лий. След няколко часа обаче осъзнава, че е подценил чуждоземния си партньор. Игнорирани от ФБР, тези две ченгета от два съвсем различни свята трябва да обединят силите си, за да спасят момичето.

Час Пик 2На 13 юли от 22:30 часа по bTV Action най-бързите ръце на Изтока отново се съюзяват с най-голямата уста на Запада в „Час пик 2”. Джаки Чан отново играе инспектор Лий от Кралската хонконгска полиция, който се връща в Китай заедно със своя американски колега – лосанжелиския детектив Джеймс Картър (Крис Тъкър).

Двамата възнамеряват малко да си починат, но тутакси са въвлечени в разследването на убийството на двама американски митнически агенти, попаднали по следите на заговор за фалшифициране на стодоларови банкноти, в който е въвлечен и Рики Тан (Джон Лоун) – един от най-могъщите гангстери от Триадата и стар враг на Лий. Но двете ченгета, колкото и да са печени, имат нужда от подкрепа – помагат им сексапилната тайна агентка Изабела (Роузлин Санчес), милиардерът-хотелиер Стивън Райн (Алън Кинг) и опасната фатална жена Ху Ли (Жан Зъи).

Час Пик 3Екшън маратонът с Джеки Чан продължава на 20 юли с „Час пик 3”.  Когато гениален престъпник бяга от Китай в Париж, само един нескопосан полицейски екип може да го спре.

Готови да разпердушинят града на светлините, главен инспектор Лий (Чан) и детектив Картър (Тъкър) се намесват в експлозивна битка между френската полиция, японските гангстери и две невероятни фатални жени. Докато двете луди ченгета раздават кунг-фу удари на върха на Айфеловата кула, ще ви е трудно дори да си поемете дъх, а екшъна и забавлението няма да спрат чак до финалното au revoir!

Добро момчеВ последния петък на юли зрителите на bTV Actionще гледат екшън комедията „Добро момче”. Мелбърн, Австралия. Телевизионната журналистка Даяна записва на касета доказателства, разобличаващи наркобоса Джанкарло, но докато се опитва да избяга от местопрестъплението, тя е забелязана и сега е принудена да бяга.

На улицата тя се натъква на готвача от телевизията Джаки, чийто умения в областта на бойните изкуства й помагат да оцелее. Ненадейно обаче касетата й попада сред множество други в автомобила на Джаки и нито той, нито Даяна са наясно къде е действителното местоположение на записа. В крайна сметка се оказва, че главорезите са по пътя не само на Даяна, но и на Джаки. Когато обаче, престъпниците залавят приятелката на Джаки – Мики, и искат касетата като откуп, Джаки се оказва принуден да остави професията си настрана и да си върне приятелката си  обратно.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg