Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Интервюта Джулия Робъртс и Том Ханкс за новия им филм "Лари Краун"

Джулия Робъртс и Том Ханкс за новия им филм Лари Краун
Джулия Робъртс и Том Ханкс за новия им филм "Лари Краун"
Cinefish.bg

Интервюта
Джулия Робъртс и Том Ханкс за новия им филм "Лари Краун"

27.05.2011, 17:16  |   Видяна: 4482  |   club.bg  |   ИНТЕРВЮТА
Лентата "Лари Краун" разказва историята на мъж, който губи работата си в голяма верига магазини, но вместо да изпадне в отчаяние, се зарежда с оптимизъм и се връща да учи в колеж. Главната роля във филма се изпълнява от Том Ханкс, който е и режисьор на драмата.

На екрана той си партнира с "хубавата жена" Джулия Робъртс.
За списанието "W magazine" звездите дадоха кратко интервю.

Том, филмът е изключително позитивен. Това ли беше идеята ти?

Том Ханкс: Да. Лентата разказва за борбата с цинизма. По природа хората са оптимисти, но всеки сам трябва да реши да се откаже от цинизма. Така ми хрумна идеята за този човек, който губи работата си, но това в крайна сметка се оказва за негово добро.Актуално ли е това в Америка?

По някакъв начин да. Хората се страхуват от промяната. Обичат да казват: "Не мога да направя това или онова." Защо? Защото трябва да променят нещо. Идеята за промяна ги изнервя, но аз смятам, че тя винаги е за добро.

Част от сценария на филма също е твой. Ти ли написа репликите на Джулия (в лентата актрисата играе учителка)?

Да. Имах няколко учителки, които много приличаха на нея. Човек ги поглежда и просто си казва: "Обичам ви". Нямаше по-добра от Джулия за ролята. Въпреки това, дори когато тя се съгласи да участва, аз си останах шефа. Казвах: "Няма да носиш тази рокля, ще облечеш тази". Е, Джулия си е Джулия, опитваше се да ме заплашва. (смее се)

А познавахте ли се с нея отпреди?

Имали сме ситуации "Здравей! Аз съм известен, ти си известна. Я, снима ни камера." Преди няколко години снимахме заедно и "Войната на Чарли Уилсън".Джулия, в "Лари Краун" ти играеш професор, който преподава публична реч в колеж. Ходила ли си в колеж?

Джулия Робъртс: Не. Беше ми за първи път. Наложи ми се и за първи път да говоря пред пълна зала със студенти. Почервенях от нерви. Всички тези лица ме гледаха втренчено и се чудеха какво ще им кажа. Наложи се да запазя хладнокръвие. Беше много трудно, направо ужасно.

А беше ли нервна от факта, че Том е режисьор на лентата?

Не. Ние се познавахме. Той ми прати сценария, когато аз бях в Рим и снимах "Яж, моли се и обичай". Не можах да спра да се усмихвам, докато го чета. Филмът ти казва, че дори да изгубиш работата и пътя си в живота, все пак може да се спасиш. Много ми харесва това послание.

Персонажът ти си има своите проблеми – пийва си малко повечко.

Да, прекарах по-голямата част от филма замаяна. Странно. Защо ли Том се е сетил за мен, когато си е мислил за пияна учителка? Накара ме да пия на екс маргарити, а това си е трудно. (смее се) Питах го защо да не наблегна на чистия алкохол, а той ми отговори, че така било по-забавно.

А ти смяташ ли да вземеш пример от него и да се пробваш като режисьор?

Не. Аз мога да режисирам закуска, обяд и вечеря. Горда съм с уменията си в кухнята. Но не смятам да се пробвам като режисьор на филм.


Редактор: Добромир Янков
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg