Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джеймс Гън поема „Отряд самоубийци 2“

Джеймс Гън поема „Отряд самоубийци 2“
Джеймс Гън поема „Отряд самоубийци 2“
Cinefish.bg

Филми
Джеймс Гън поема „Отряд самоубийци 2“

10.10.2018, 08:41  |   Видяна: 1735  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
„Дисни“ и „Марвел“ със сигурност ще съжаляват, че се отказаха от услугите му. Ето, че Джеймс Гън е новия любимец на „Уорнър“. Той няма да заснеме „Пазители на галактиката 3“, но ще има възможността да се заеме с друго продължение, на което студиото възлага големи надежди – „Отряд самоубийци 2“.

Джеймс Гън поема „Отряд самоубийци 2“Гавин О‘Конър бе последното име, спрягано за режисьор на филма, но той ще се заеме с драмата „Torrance“, в която главната роля ще изпълнява Бен Афлек. Още преди Гън да бъде уволнен от „Дисни“, заради скандалните си постове в Туитър от преди години, „Уорнър“ започнаха преговори с него да се заеме с продължението на „Отряд самоубийци“, след като приключи работа по „Пазителите 3“.

Джеймс Гън поема „Отряд самоубийци 2“Вече е ясно, че това няма да се случи и сега явно от него се очаква да напише сценария и да режисира дългоочакваното продължение на хита с Марго Роби и Джаред Лето. Оригиналният филм от 2016 г., дело на Дейвид Айър, постигна приходи от 746 милиона долара и спечели много нови фенове на DC.

Започна работа и по отделен филм, в който ще се вихри героинята на Марго Роби – непредсказуемата Харли Куин. В „Birds of Prey“ нейни партньорки ще са Мери Елизабет-Уинстед и Джърни Смилет-Бел.

Джеймс Гън поема „Отряд самоубийци 2“
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg