Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джеф Бриджис – с роля в комиксовия фантастичен екшън “R.I.P.D”

Джеф Бриджис – с роля в комиксовия фантастичен екшън “R.I.P.D”
Носителят на “Оскар” Джеф Бриджис най вероятно ще се присъедини към звездата Райън Рейнолдс в комиксовия екшън “R.I.P.D”.
Cinefish.bg

Артисти
Джеф Бриджис – с роля в комиксовия фантастичен екшън “R.I.P.D”

29.04.2011, 15:51  |   Видяна: 3478  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Носителят на “Оскар” Джеф Бриджис, който благодарение на участията си в миналогодишните “TRON: Заветът” и “Непреклонните”, отново се превърна в един от най-търсените актьори в Холивуд, най вероятно ще се присъедини към звездата Райън Рейнолдс в комиксовия екшън “R.I.P.D”.

В началото на месец феврруари бе обявено, че Галифанакис ще изпълни ролята, редом до Райън Рейнолдс, но тъй като снимките бяха отлагани многократно, актьора се оттегли от проекта. За сега Джеф Бриджис преговаря с продуцентите и от Universal Pictures се надяват, че в най-скоро време той ще подпише договора за участие.

“R.I.P.D” ще бъде базиран на едноименния популярен комикс на компанията Dark Horse, разказващ за мъртви полицаи, които продължават да въдворяват ред и в подземния свят.

Райън Рейнолдс, който бе първия избран актьор за участие, ще се превъплъти в ролята на Никълъс Круз – убит при изпълняване на служебния си дълг полицай, който продължава да търси възмездие, дори и в отвъдното. Героят на Джеф Бриджис се казва Рой Пауъл – мъртъв от стотици години виртуозен стрелец и партньор на Никълъс Круз.

Комиксът “R.I.P.D”, дело на Питър Ленков, е едно от най-известните заглавия на Dark Horse, и продуцентите на филмовата версия уверяват, че филмът ще се хареса както на най-отдадените фенове, така и на незапознатата с материала масова публика.

За режисьор на “R.I.P.D” бе избран германеца Робърт Швентке, чиито най-известни филми са миналогодишния хит с Брус Уилис и Хелън Мирън, “БСП - Бесни Страшни Пенсии” и романтичния “Жената на пътешественика във времето”. Според непотвърдени източници от Universal Pictures, Швентке се е спрял на Джеф Бриджис, тъй като е харесал изпълнението му в уестърна “Непреклонните”.

Въпреки че актьорския състав на “R.I.P.D” все още не е пълен, продуцента Нийл Моритс (“Бързи и яростни 5: Удар в Рио”) сподели, че снимките може да стартират още в началото на лятото.

Моритс: “Сценарият е страхотен, разполагаме с много талантлив екип, и се надявам, че ще започнем снимките в началото на лятото.”

Сценарият на “R.I.P.D” е написан от Фил Хай (“Смокинг”) и Мат Манфреди (“Сблъсъкът на титаните”), а Нийл Моритс ще продуцира заедно с Майк Ричардсън (“Хелбой”) и Кийт Голдбърг (“Числото 23”).

Очаква се “R.I.P.D” да тръгне по кината през есента на следващата година.

darkhorizons.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg