Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Димитър Митовски с фотоизложба със снимки от „Под прикритие”

Димитър Митовски с фотоизложба със снимки от „Под прикритие”
Крими сериалът ще радва българските зрители на БНТ дванайсет поредни недели
Cinefish.bg

Тв новини
Димитър Митовски с фотоизложба със снимки от „Под прикритие”

05.04.2011, 14:47  |   Видяна: 5058  |   синефиш.бг  |   ТВ
Продуцентът и режисьорът на сериала по БНТ 1 „Под прикритие” Димитър Митовски влезе в ролята на фотограф и засне арт снимки от бекстейджа на сериала. Те са направени с непрофесионален фотоапарат, като светлината на повечето от тях е естествена. Митовски сподели, че има идея да направи изложба с най-добрите фотоси.

Под прикритие Захари БахаровСнимките на новия български сериал „Под прикритие” продължават и през следващите седмици. Тези дни екипът на СИА засне екшън сцените, които ще може да видите в първите епизоди на сериала.

Каскади с коли, престрелки, каскадьори, много екшън, реални ситуации, за които четем в криминалните хроники и един сложен любовен триъгълник, очакват зрителите на БНТ от 17 април.

Едно от местата, където се снима сериала е сградата станала известна като българския Лувър. Там Мартин (Ивайло Захариев) предава „флашка” с информация за мафията на инспектор Попов ( Владо Пенев).

Предаването на флашки с компрометираща информация наскоро стана доста популярно в България. Именно такива реални ситуации и случки правят сюжета на „Под прикитие” истински и реалистичен.

Модерната, криминална драма разказва за агента Мартин (Ивайло Захариев), който влиза под прикритие в редиците на най–опасния мафиотски бос в България – Джаро (Михаил Билалов).

Крими сериалът ще радва българските зрители на БНТ дванайсет поредни недели, веднага след централната емисия „По света и у нас”.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg