Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Дедпул 2“ за деца

„Дедпул 2“ за деца
Cinefish.bg

Филми
„Дедпул 2“ за деца

06.11.2018, 08:56  |   Видяна: 1095  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
В началото това звучеше като поредната шега на цапнатия в устата комикс герой, но всъщност се оказа нещо съвсем истинско. „Дедпул 2“ ще се сдобие с версия, която да е подходяща за зрителите, които безспорно имат най-голямо желание да го гледат – децата.

„Дедпул 2“ за децаОще преди премиерата на първия филм беше ясно, че той няма да е подходящ за непълнолетни и тази тенденция бе запазена и в продължението му. Все пак Райън Рейнолдс и сценаристите Рет Рийс и Пол Верник решиха да направят компромисна версия на филма, без прекалено насилие и... без мръсни думи. Резултатът на това се казва „Имало едно време Дедпул“ и ще излезе по американските кина на 12 декември.

Любопитното е, че освен премонтажа на целия филм, някои сцени са заснети изцяло на ново и под друг ъгъл, така че да са съвесем подходящи за невръстна публика. Целта не е само да се изкара финансова изгода от това. Рейнолдс обяви, че от всеки продаден билет ще бъде заделян по 1 долар в подкрепа на борбата с рака.

„Дедпул 2“ за децаЗа „Фокс“ това ще е добра идея, още повече че студиото няма голяма премиера в края на годината. Новата версия на касовия хит може би най-после ще достигне и до Китай, където „Дедпул 2“ така и не бе показан, заради откровеното насилие и груб език. От друга страна „Дисни“ и „Марвел“ също се вълнуват от успеха на новата версия, за да преценят как да включат Дедпул в своите бъдещи филми.Сценаристите на „Дедпул“ подготвят нови „Карибски пирати“

Режисьорът на „Дедпул 2“ с римейк на „Дракона идва“

Дедпул във филм с Пазителите на галактиката?

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg