Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Absolut и бразилския графичен артист Рафаел Грампа ще създадат интерактивен анимационен филм

Absolut и бразилския графичен артист Рафаел Грампа ще създадат интерактивен анимационен филм
Cinefish.bg

Теми
Absolut и бразилския графичен артист Рафаел Грампа ще създадат интерактивен анимационен филм

27.01.2014, 14:43  |   Видяна: 1743  |   Press Release  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Като част от глобалната кампания Transform Today, Absolut обявява нов съвместен проект с известния създател на графични романи Рафаел Грампа̀. Проектът носи заглавието #NextFrame(следващият кадър) и приканва всеки, който желае да участва в създаването на най-новата история на Грампа̀. След като историята бъде успешно завършена, Absolut в сътрудничество с Грампа̀ и създателите на известната анимационна банда Gorillaz, ще превърнaт графичния роман в анимационен филм, чиято премиера ще се състои на специално парти в Берлин на 15-ти март.

 Absolut и бразилския графичен артист Рафаел Грампа ще създадат интерактивен анимационен филмСлед като трансформира живота си, за да осъществи своята мечта да бъде създател на комикси, Рафаел Грампа̀ постига значителен успех, създавайки цели светове, въоръжен само със своето въображение и молив. Проектът #NextFrame предизвиква Грампа̀ да трансформира изкуството си на следващо ниво като адаптира историята си в крачка според вижданията на потребителите.

Всеки желаещ ще има възможността да участва в развитието на героите на #NextFrame след 3-ти февруари 2014, когато историята ще бъде разкрита на Facebook.com/Absolut.

Потребителите ще могат да решават накъде да се развие сюжета и след тяхната намеса Грампа̀ ще променя хода на действието всеки ден в зависимост от идеите, които му бъдат предложени. След две седмици на международно онлайн сътрудничество, които приключват на 21-ви февруари, Грампа̀ ще сглоби финалния филм, чиято премиера ще се състои на 15-ти март в Берлин.

В България проектът #NextFrame ще бъде отпразнуван на специално интерактивно парти в края на месец февруари, на което ще бъдат поканени участвалите в създаването на анимационния филм заедно с Грампа̀, а един късметлия ще има възможността да посети неговата премиера в Берлин.

Вижте как можете да участвате в създаването на анимирания филм на Рафаел Грампа̀ на:
• Локалния сайт на кампанията Absolut Transform Today: www.absolut.bg
• Facebook страницата: https://www.facebook.com/AbsolutVodkaBulgaria
• канала в YouTube:http://www.youtube.com/user/AbsolutVodkaBulgaria/
• както и в Twitter: https://twitter.com/absolutvodkabg

Видео материали, които представят размислите на Рафаел Грампа̀ и останалите трима глобални творци относно трансформацията, могат да бъдат намерени на absolut.comили в канала на ABSOLUT в YouTube: www.youtube.com/absolutСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg