Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Профил на evgenidb


evgenidb Регистриран:06-12-2011 00:07 Последно влизане:04-05-2013 00:26
За мен

пол


рождена дата
24- 03- 1988  - 36 год.


зодия
Овен


град


сайт




icq


skype




yahoo


 

Последни коментари

 

evgenidb Неутрално
104.05.2013, 12:43
Оценка: 3
3 гласа
Коментар за: “Междузвездни войни: Епизод VII” – нова информация за филма от режисьора Джей Джей Ейбръмс
Имам забележки към този абзац:
"Епизод VII” ще тръгне по българските киноекрани през лятото на 2015-та година, а от Уолт Дисни оповестиха, че през всеки следващ летен сезон ще бъде правен по един нов филм от поредицата. Паралелно с новите ленти ще бъдат заснети и няколко отделни филма, които ще се фокусират върху най-известните персонажи от вселената на “Междузвездни войни”, сред които са младия Хан Соло, Йода и любимеца на феновете Боба Фет.

1) Доколкото ни е известно, филмите ще се излъчват така: Епизод VII, спин-офф, ЕпизодVIII, спин-офф, Епизод IX... след това вече не знаем. Т.е. ще се редуват Епизод със спин-офф, като ще има филм всяка година, започвайки от 2015 (или когато в крайна сметка е премиерата на Епизод 7 - Ейбрамс веднъж каза, че за датата 2015 лично той не се е подписвал).

Както е написано, изглежда, че ще всяка година ще има по един Епизод + спин-офф-ове. Което не е така.

2) Спин-офф филмите за Хан Соло, Йода, Боба Фет и други подобни са само спекулации, слухове или желанията на някой фен. Нищо не е потвърдено за момента. Най-вероятно ги разглеждат или са ги разглеждали като вариант, но в момента не е обявено какви ще бъдат. Дори най-вероятно и самите Lucasfilm не са решили. Личното ми предположение е, че допълнителните филми ще се въртят около трилогията на Дисни, но това е нищо повече от моя спекулация.
 
 

Последни филми

 

 

Последни артисти

 

 

Последни трейлъри

 

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »