Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Оръжия от „Непобедимите 2“ обикалят кината

Оръжия от „Непобедимите 2“ обикалят кината
5
5 5 5
5
Cinefish.bg

Филми
Оръжия от „Непобедимите 2“ обикалят кината

20.08.2012, 11:04  |   Видяна: 2339  |   Press Release  |   ФИЛМ
Реквизитът за пръв път напуска киноцентър в Бояна

А Плюс Синема, Nu Image, Nu Boyana Film Studios, кино Арена и Cinema City канят всички почитатели на седмото изкуство на уникална по рода си изложба на оригинален реквизит, използван в продукцията на екшъна „Непобедимите 2“.


Оръжия от „Непобедимите 2“ обикалят кината

Дългоочакваната лента, събрала на едно място много от най-големите холивудски екшън-величия, беше заснета в България в края на миналата година и в петък тръгва по българските киноекрани.

Колекцията от реплики на автоматични оръжия, базуки, гранати и други бойни пособия за пръв път напуска оръжейната на Nu Boyana Film Studios и ще пропътува цялата страна. Първото й представяне се случи миналата седмица в кино Арена Младост и беше част от галапремиерата на екшъна. До четвъртък изложбата ще може да бъде видяна в Cinema City, а от 24 до 26 август – в Арена The Mall.

На 27-ми реквизитът ще пътува за Пловдив, където ще радва жителите на града до 2 септември. Следват Варна (от 3 до 9 септември в Арена Grand Mall) и Бургас (от 10 до 16 септември в Cinema City).

В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост.

Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача. Барни (Силвестър Сталоун) и останалите наемници решават, че могат да изкарат лесни пари, но нещата се объркват и един от тях е брутално убит. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са на тяхна страна. Решени да си разчистят сметките, екшън-героите стоварват разрушителния си гняв върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света. Но това не е нищо в сравнение с правосъдието, което получава жестокия убиец на техния брат.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg