Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Сталоун: Загубата на каскадьора от „Непобедимите 2“ беше много тежка

Сталоун: Загубата на каскадьора от „Непобедимите 2“ беше много тежка
Cinefish.bg

Филми
Сталоун: Загубата на каскадьора от „Непобедимите 2“ беше много тежка

15.08.2012, 10:56  |   Видяна: 2965  |   Press Release  |   ФИЛМ
Смъртта на каскадьор по време на снимките на екшъна „Непобедимите 2“ е било „много тежко“ събитие, сподели 66-годишната звезда Силвестър Сталоун пред репортери, докато промотира филма си в Лондон тази седмица.

Сталоун: Загубата на каскадьора от „Непобедимите 2“ беше много тежка

„Каскадьорският екип го прие много, много трудно и спря работа за доста дълго време. Случвало се е в два други филма, по които съм работил, и никога не е леко“.


Кун Лю почина на снимачната площадка в България през октомври. Друг изпълнител, Нуо Сун, беше сериозно ранен. Инцидентът се случи по време на заснемането на експлозия върху надуваема лодка в язовир Огняново, близо до Елин Пелин.

„Искрено скърбим за членовете на продукцията, засегнати от трагедията, и техните семейства“, написаха продуцентите в съобщение, разпространено веднага след случая.

Родителите на Кун Лю искат неназовано обезщетение от продуцентските компании Millennium Films и Nu Image, както и от координатора на каскадите в „Напебодемите 2“ Чад Стахелски.

Посещението на Сталоун в британската столица става по-малко от месец след смъртта на собствения му син Сейдж, който беше открит мъртъв в Лос Анджелис.
„Непобедимите 2“, който е продължение на бокс-офис хита от 2010-та, тръгва по българските екрани на 24 август, с предпремиери от този петък.

Както предходния филм, екшънът събира превъплътилия се в Роки и Рамбо актьор с плеяда от осемдесетарски звезди, тръгнали да отмъщават за смъртта на един от своите другари. Арнолд Шварценегер, Брус Уилис и Долф Лундгрен участват от страната на добрите, а белгиецът Жан Клод Ван Дам е злодея. Джет Ли и популярният в момента Джейсън Стейтъм също се включват в екипа от наемници, а спецът по бойни изкуства Чък Норис се появява в малка, но ключова роля.

В понеделник Шварценегер каза пред репортери, че винаги е вярвал, че първият филм – в който той се появяви за кратко – „няма как да бъде надминат“, но според него продължението е станало „по-голямо и по-добро“.

Филмът бележи постоянното завръщане на Терминатора към актьорския занаят след близо 7-годишна пауза, в която беше губернатор на щата Калифорния.

Източник: http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-19241844

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg