Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Jeason Brad Lewis напусна “X Factor“

Jeason Brad Lewis напусна “X Factor“
Jeason Brad Lewis е седмият финалист, който напусна сцената на “X Factor”.
Cinefish.bg

Тв новини
Jeason Brad Lewis напусна “X Factor“

10.11.2011, 15:09  |   Видяна: 2730  |   Press Release  |   ТВ

Jeason Brad Lewis е седмият финалист, който напусна сцената на “X Factor”. Седмица преди виртуозния цигулар Васко Василев да се върне от благотворително турне из Азия, отпадна участник от неговата група.

Jeason Brad Lewis е седмият финалист, който напусна сцената на “X Factor”. Младежът, роден в Тръстеник, е 13-ият извънреден участник, на когото журито единодушно реши да даде втори шанс и да върне обратно в шоуто. Въпреки че първата му сценична изява беше на прослушванията на “X Factor”, JBL се превърна в най-ексцентричния финалист и всяко негово изпълнение представляваше истински визуален спектакъл, достоен за световния шоубизнес.

В нощта на седмите елиминации Jeason се изправи в директна битка срещу групата Voice of Boys. Той изпълни “Black and Gold” на Сам Спаро, a момчетата – “Walking Away” на Крейг Дейвид.

По регламент, при отсъствието на някой от съдиите, гласът му автоматично се дава за неговия участник. Така гласът на Васко Василев беше за Jeason. Въпреки това Мария Илиева, Поли Генова и Мага за първи път гласуваха единодушно и избраха Voice of Boys да продължат напред в концертите в “X Factor”.

Младежът, роден в Тръстеник, е 13-ият извънреден участник, на когото журито единодушно реши да даде втори шанс и да върне обратно в шоуто. Въпреки че първата му сценична изява беше на прослушванията на “X Factor”, JBL се превърна в най-ексцентричния финалистЖурито отбеляза, че последното изпълнение на Jeason е перфектно, и че той е истински шоумен, но момчетата са по-добри вокално и затова той трябва да напусне шоуто. Людмил, както е истинското му име, заяви, че „напуска нашата планета“, за да се завърне с нов изненадващ проект.

Всички участници приеха с тъга новината, че се разделят с още един приятел. Богомил, който стана много близък с Jeason, преживя най-трудно решението на журито. Минути след края на лайфа, Jeason Brad Lewis му подари своя любим талисман – ключа, който носи на врата си от години, пожелавайки му това да е „ключът към успеха“.

След седмицата, посветена на любовта, в “X Factor” продължават  шестима финалисти.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg