Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Интервюта Аштън Къчър за секса, романтиката и ролята си в "Просто секс"

Аштън Къчър за секса, романтиката и ролята си в Просто секс
Аштън Кътчър за секса, романтиката и ролята си в "Просто секс"
Cinefish.bg

Интервюта
Аштън Къчър за секса, романтиката и ролята си в "Просто секс"

03.02.2011, 13:46  |   Видяна: 5213  |   club.bg  |   ИНТЕРВЮТА

Когато си помислим за романтична комедия, първите актьори, които ни идват наум, са Дрю Баримор и Аштън Къчър. Последният е вече на цели 32 години, но това не му пречи да се влюбва и разлюбва във всяка следващата лента, в която участва. Последно го гледахме в "Просто секс" с невероятната Натали Портман.

Ето какво споделя Аштън за ролята си, секса и романтиката.

Може ли една връзка да се крепи само на секс?

Не знам. Нямал съм щастието да имам такава връзка. (Смее се) Смятам обаче, че когато си с някой, определено имаш нужда той да е твой приятел. Във всички успешни и щастливи връзки, които познавам, партньорите са много добри приятели.

Натали Портман няма почти никакъв опит в комедиите. Ти как й помогна?

За един ден снимки с нея аз научих страшно много неща, много повече отколкото мога да я науча за години. Може да не е правила точно комедии, но Натали е работила на толкова различни нива, че не смятам, че има на какво аз да я науча.

Просто секс Натали Портман и Аштън Кътчър

На снимачната площадка обаче сте се забавлявали.

Да, аз обичам да се шегувам, но на нея това понякога не й се харесваше. Когато стояхме един до друг, тя изглеждаше като мое дете. Един ден дори я попитах дали може да стига педалите на колата. Познай дали шегата й допадна.

А как ще коментираш реалистичните секс сцени?

Беше доста горещо. През цялото време чакаш да чуеш режисьора и неговото „Стоп”. Концентрираш се в сцената, а в същото време се чудиш кога точно ще те спрат. Понякога има разни технически подробности. Режисьорът идва и ти обяснява, че трябва да симулираш оргазъм по-рано. Вътрешното ти усещане казва, че ще отнеме повече време, но след като си актьор, ти се налага да го отработиш по-бързо.

Имаше ли напрежение между теб и Натали в тези сцени?

Аз се извинявах през цялото време. Както се прави на всяка първа вечер. Не си спомням кой актьор ме беше посъветвал това – да се извинявам. Мисля, че беше Лорънс Оливър. Когато не си спомням име, винаги казвам Лорънс Оливър. Извинявам се и когато ми е станал, и когато не ми е станал. Винаги е странна ситуацията.



Кое е най-романтичното нещо, което си правил?

Защо винаги ме питате този въпрос? Трудно ми е да отговоря. Смятам, че най-романтичното нещо, което човек може да направи, се свързва повече с усилието, което полага за неговото реализиране, а не точно с конкретното нещо. Може да бъде и съвсем прост жест. Например, ако не обичаш да готвиш, да сготвиш вечеря за половинката ти. Аз съм работохолик и смятам, че най-романтичното нещо, което съм правил, в този ред на мисли беше да прелетя от едно място на друго, за да се видя с някой само за час.

thecinemasource.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg