Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини БНТ представя хитовите си сериали „Под прикритие“ и „Четвърта власт“ в Берлин

БНТ представя хитовите си сериали „Под прикритие“ и „Четвърта власт“ в Берлин
БНТ представя хитовите си сериали „Под прикритие“ и „Четвърта власт“ в Берлин
Cinefish.bg

Тв новини
БНТ представя хитовите си сериали „Под прикритие“ и „Четвърта власт“ в Берлин

06.02.2015, 18:11  |   Видяна: 1940  |   Press Release  |   ТВ
Двата най-успешни сериала на Българската национална телевизия – „Под прикритие“ и „Четвърта власт“, ще бъдат представени по време на Дните на българската култура в Берлин. Събитието се провежда паралелно с един от най-големите филмови форуми в света – „Берлинале 2015“ и негов домакин е Българският културен институт в града.

Двата най-успешни сериала на Българската национална телевизия – „Под прикритие“ и „Четвърта власт“, ще бъдат представени по време на Дните на българската култура в Берлин. На 7 февруари филмовите продукции на БНТ са сред акцентите в програмата. В събота гостите на института ще могат да видят по една избрана серия от „Под прикритие“ и „Четвърта власт“.

Криминалната поредица вече бе продадена в Германия, и първият й сезон се превърна в тотален хит сред зрителите.

След прожекцията на епизодите е предвидена среща с генералния директор на БНТ Вяра Анкова и програмния директор Севда Шишманова, както и с един от режисьорите на „Четвърта власт“ – Стоян Радев. Сериите са със субтитри на английски език и ще могат да се гледат както от българските, така и от чуждоезичните гости на представянето.

В рамките на Дните на българската култура в института ще бъдат показани и документалните филми „Досието на Държавна сигурност“ на Ема Константинова, както и лентата „И България е една голяма грешка“ на доц. Георги Лозанов. След това ще има дискусия на тема „Какво се случи и какво не се случи след падането на Берлинската стена“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg