Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми На DVD през март

На DVD през март
През март всички те ще могат да се сдобият с луксозно издание в 2 диска на „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп”.
Cinefish.bg

Теми
На DVD през март

02.03.2009, 13:33  |   Видяна: 2952  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
от Здравко Григоров

Настъпи дългоочакваният момент за всички Инди-маниаци. През март всички те ще могат да се сдобият с луксозно издание в 2 диска на „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп”.



Още един култов персонаж ще атакува домашните киносалони през март  - Джеймс Бонд ще се вихри и на вашия екран в „Спектър на утехата”. И като сме започнали с големите, нека да прибавим и „Железният човек”. Робърт Дауни - мл. и Гуинет Полтроу могат да бъдат ваши в специално издание в 2 диска. Това е голямата тройка за месец март.


За всички, които си падат по глуповати комедии, с които да запълнят съботния следобед се е погрижил Адам Сандлър. В „Зохан: Стилист от запаса” компания му правят Роб Шнайдер и Джон Туртуро. Умореният рейнджър Зохан фалшифицира смъртта си и възкръсва като един от топ коафьорите на Ню Йорк. Към каста се е присъединила и самата Марая Кери.


Други две предложения, които може да ни накарат да се усмихнем през март са независимата американска комедия „Ох в Охайо” и хитовият мюзикъл „Училищен мюзикъл: На прага на колежа”. В първия филм ще се радваме на Дани де Вито, Паркър Поузи и Миша Бартън, а във втория на танцуващите Зак Ефрон и Ванеса Хъджинс.


Почитателите на Никълъс Кейдж ще се зарадват на бруталния екшън „Опасностите на Бангкок”, в който Ник се впуска в гръмотевични битки за да унищожи враговете на голям престъпен бос.


Любителите на силните усещания през март ще се радват на Шия  Лебьоф и Мишел Монаган в  напрегнатия трилър „Орлово око”. Двамата са въвлечени в терористична мрежа. Похитителите отвличат брата на „трансформъра” и сина на Монаган.


Ричард Гиър и Теренс Хауърд са звездите в „Ловът на Хънт”. Двамата са журналисти, които се опитват да открият изчезнал военнопрестъпник в един от най-опасните райони в Източна Европа.


През март ще бъдат зарадвани и почитателите на уестърна. Ед Харис освен актьор е и режисьор на „Апалуза”, в който градчето Апалуза става свидетел на кървави престрелки между каубои. Сред останалите в каста са Джеръми Айрънс, Виго Мортенсън и Рене Зелуегър.


И накрая хлапетата ще бъдат зарадвани с веселяшката анимация „Донке Хоте”. Дали приключенията на Дон Кихот са били наистина такива, каквито са ни ги описвали? Време е Русио - най-смелото и палаво магаре в Кастилия, да разкаже истинската история.
Още горещи теми:
На 5 март започва 13-ия София Филм Фест
Брад Пит – 10 за пример
Американската публика предпочете затворническа комедия
“Козелът” на Георги Дюлгеров ще открие 13-ия София Филм Фест

Наградените с „Оскар” 2009
Оскари 2009: Късометражен анимационен филм
Cinema City в Mall Plovdiv се открива след месец

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 18.11.2010, 12:24
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg