Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бикът Фердинанд

ГЕРОИТЕ - Бикът Фердинанд / информация за филма

Ferdinand 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ГЕРОИТЕ

15.12.2017  |   синефиш.бг
Дружелюбният гигант
Фердинанд (озвучен от Иля Пепеланов) е много голям, силен, мил и щастлив бик, който в един момент се оказва на арената пред екзалтираната тълпа и трябва да се бори за живота си. Именно в този момент хората разбират неговата философия, оценяват я и го възнаграждават с аплодисменти.
Макар да не обича битките, на Фердинанд му се налага да се бори понякога, за да се върне към своя перфектен живот. Така че за някой, който проповядва „никога не се предавай“, неговата история е за това да знаеш какво искаш от живота и да вярваш, че когато изпаднеш в затруднение, винаги ще успееш да го преодолееш. Но това не става толкова лесно. Просто трябва да бъдеш верен на себе си. 

Щурата коза
Партньор в приключенията на Фердинанд е един нов герой – една луда коза и верен приятел. Лупе (озвучена от Цветослава Симеонова) всъщност е като негов треньор. Тя не се нуждае от много. Яде боклуци,  спи в кофа и така й е добре. Лупе е щастлива, ако наблизо няма някой, който иска да я зарита по главата. Ако това не се случи, значи денят й е прекрасен.
     
Шотландският фаворит
Ангъс (озвучен от Евгени Будинов) е шотландски бик, който вярва, че е предопределен от съдбата да се бие на арената. Нещата обаче се променят, когато Фердинанд се присъединява към останалите бикове в Каса дел Торо. Другите бикове са объркани и не разбират неговия пацифизъм. Постепенно Фердинанд ги убеждава да погледнат на живота от друг ъгъл. Така Ангъс и останалите бикове се променят под влиянието на най-големия и най-милия от всички тях.

Малкият съюзник
Кокал (озвучен от Георги Стоянов) е един от най-мършавите бикове в ранчото, който също се превръща в приятел на Фердинанд. Той винаги се оставя да бъде размотаван нагоре-надолу и често е притискан в ъгъла. Кокал първи ще бъде вдъхновен и променен от дружелюбния бик. Те се сприятеляват и решават да избягат заедно от ранчото в търсене на един по-добър живот.
 
Красивият нервак
Както и подсказва името му, Хубавеца (озвучен от Явор Бахаров) е прекрасен, но леко изнервен бик. Той изглежда страхотно, но в някой стресиращи моменти е доста нервен. А и това, че един бик изглежда като истински боец, не означава, че той непременно иска да е такъв. Това е положението при Фердинанд, но то е донякъде е истина и за Хубавеца.

Раздразнителната таралежка
    Едно (озвучена от Ива Стоянова) е една доста борбена таралежка. Тя се грижи за своите двама братя Две и Четири, но е готова да даде ценни съвети на Фердинанд. Именно Едно му помага да избяга от ранчото за бикове.
   

Домът е там, където е сърцето
Не само екипът е впечатлен от посланието на лентата. Певецът и автор на песни Ник Джонас споделя: „Вече бях запознат с историята и когато ми показаха материалите за филма бях наистина развълнуван. Винаги съм искал да напиша оригинална песен за филм“.

Песента се казва “Home” и звучи по време на филма и финалните надписи, посветена е на идеята да бъдеш приет. „Написах песента с моите добри приятели Джъстин Трентър и Ник Монсън“, споделя Джонас. „Фокусирахме се върху чувството да бъдеш приет и обичан, където и да е това място за теб. За мен това е моят дом, моето семейство, хората, които са ми най-близки и преживяванията, които сме имали заедно“.

   



 

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg