Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Геобуря

КОЙ КОНТРОЛИРА ВСИЧКО? - Геобуря / информация за филма

Geostorm 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

КОЙ КОНТРОЛИРА ВСИЧКО?

13.10.2017  |   синефиш.бг
След като безпрецедентна поредица от природни бедствия заплашва планетата, световните лидери се събират, за да създадат сложна мрежа от спътници, които да контролират глобалния климат и да предзапазят всички.   Но сега, нещо се е объркало – изградената мрежа за защита на Земята я атакува, и откриването на истинската заплаха се превръща в надпревара с времето, преди опустошителна геобуря да изтрие всичко... и всички заедно с нея.

Дийн Девлин (сценарист/ режисьор, „Денят на независимостта“) отбелязва своя режисьорски дебют с напрегнатия трилър „Геобуря“, с участието на Джерард Бътлър  („Код: Олимп“, „300“), Джим Стърджис („Облакът Атлас“), Аби Корниш („Високо напрежение“), Александра Мария Лара („С пълна газ“), Даниел Ву („Мъжът с железните юмруци“, „Warcraft: Началото“), Еухенио Дербес („Как да бъдеш латино любовник“), с номинираните за „Оскар“ Ед Харис („Часовете“, „Аполо 13“) и Анди Гарсия („Кръстникът: Част III“).

Бътлър е в ролята на Джейк Лоусън, учен, който заедно със своя брат Макс, изигран от Стърджис, е натоварен с отстраняването на повредата в мрежата от спътници. Корниш е в ролята на агента на тайните служби Сара Уилсън; Лара играе астронавтката Уте Фасбиндер, която ръководи космическа станция; Ву е в ролята на Ченг Лонг, намиращ се в Хонг Конг ръководител на програмата спътници; Дербес играе Ал Хернандес, член на екипажа на космическата станция; с Гарсия като американския президент Андрю Палма; и Харис в ролята на държавния секретар Леонард Декъм. Във филма участват още Зази Бийц (предстоящия „Дедпул 2“, сериала „Атланта“), Адепепо Одуйе („Големият залог“, „12 години в робство“), Амир Уакед („Луси“, „Сириана“) и Робърт Шийхан („Реликвите на смъртните: Град от кости“, „Сезонът на вещиците“).

По сценарий на Дийн Девлин и Пол Гуйо, филмът е продуциран от Дейвид Елисън, Девлин и Дейна Голдбърг. Изпълнителни продуценти са Хърбърт У. Гейнс, Марк Роскин и Дон Грейнджър. Рейчъл Олчан и Клиф Ланинг са ко-продуценти.
Творческият екип на продукцията включва оператора Роберто Шафер („Пътят към Невърленд“, „Спектър на утехата“); художника Кърк. М. Петручели („Белият дом: Под заплаха“); монтажистите Рон Роузън („Годзила“), номинирания за „Оскар“ Крис Лебензън („Аленият прилив“, „Топ Гън“) и номинирания за „Оскар“ Джон Рефуа („Аватар“); дизайнера на костюми Сюзън Матисън („Големият залог“, „Секретна квартира“); и ръководителя на екипа за визуални ефекти Джефри А. Окън („Сблъсъкът на титаните“, „Денят, в който Земята спря“). Музиката е дело на Лорн Балф („LEGO Филмът: Батман“).

Warner Bros. Pictures и Skydance представят продукция на Skydance, продукция на Electric Entertainment, филм на Дийн Девлин, „Геобуря“. Филмът ще се разпространява на 3D и IMAX от Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg