Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Легендата за Испания

Героите в сериала: - Легендата за Испания / информация за филма

Hispania, la leyenda 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Героите в сериала:

17.2.2012  |   синефиш.бг

Вириат е обикновен пастир от Каура, малко испанско селище. Дългите студени нощи, той прекарва в борба с лошото време, докато пасе стадото си. Начинът му на живот го е превърнал в силен и издръжлив мъж, който познава земите, в които е роден, като дланта си. Благодарение на земята, той е научил силата на единството: стадото може да оцелее, само ако е единно. И този урок ще се окаже много важен, когато напусне спокойния си живот в града и се отдаде на борбата в името на родината.

Вириат и Сандро се познават от малки, израснали са заедно и са споделили най-важните си моменти в живота си. Сандро е ковачът на града и е женен за Барбара, с която имат силна връзка на взаимно доверие и респект. Те имат и десетгодишен син – Тирсо. Силното и внушително тяло на Сандро ярко контрастира с доброто му и меко сърце, което не може да се примири с неправдите в живота.

По времето, когато Рим напада земите на испанците, Пауло е на път да се ожени за годеницата си – Нереа. Но римската инвазия осуетява брака им и е на път да ги раздели завинаги. Огненият темперамент на Пауло предизвиква редица проблеми. Но благодарение на умението си да общува с хората, той лесно намира изход от ситуациите, в които попада. 

Много самонадеян, нахакан и устат, Пауло лесно печели любовта на околните, защото сърцето му е голямо, а лоялността към каузата за Испания – безгранична.

Дарио е идеалист, който твърдо брани убежденията си. Получил е добро образование, възпитан е. Готов е да се забърка във всякакви неприятности, за да има дама до себе си. Обучен е да взима бързи решения, да бъде добър оратор, но… никога не е убивал с голи ръце или живял на открито, както Вириат.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg