Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Наследството на Борн

Звезден блясък на световната премиера на НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН в Ню Йорк - Наследството на Борн / информация за филма

The Bourne Legacy 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Звезден блясък на световната премиера на НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН в Ню Йорк

03.8.2012  |   синефиш.бг

На световната пемиера на НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН в Ню Йорк екипът на една от най-успешните филмови поредици се появи в пълен комплект и гостите успяха да видят истинска лавина от звездни имена. По червения килим минаха актьорите в главните роли от продукцията - Джереми Ренър и Рейчъл Уайз. Те демонстрираха стил, напълно подходящ за герои от шпионска история. Към тях се присъединиха още Едуард Нортън, който във филма изпълнява ролята на агент Байер от ЦРУ, режисьорът Тони Гилрой и брат му Дан Гилрой, съсценарист на продукцията.

Редом до екипа на НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН, на събитието присъстваха още няколко известни имена от света на шоубизнеса. Съпругът на Рейчъл Уайз – Даниел Крейг („Казино Роял“) и съпругата на Дан Гилрой – Рене Русо („Тор - Богът на Гръмотевиците“) бяха сред гостите в Zigfield Theater в Манхатън.

Новият филм  от хитовата екшън-трилър поредица, която се радва на широк зрителски интерес вече десет години,  провокира любопитството на почитателите дълго преди да се появи на големия екран. Тони Гилрой създава една  различна история, в центъра на която е новият герой в поредицата – агент Арън Крос.

След като няколко години Мат Деймън беше натоварен с изпълнението на главната роля в поредицата, в НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН зрителите за първи път ще видят Джеръми Ренър в епицентъра на динамичната екшън история. Той ще се превърне в част от най-вълнуващото научно откритие и ще се бори докрай, за да върне живота и свободата си. Конспирацията е по-заплетена от всякога, а залогът не може да бъде по-висок. Неизвестните в тази история са много, а основният въпрос е: готов ли е Арън Крос да се пребори за своя утрешен ден?


 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велин Манов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Димитър Дринов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 56/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg