Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Наследството на Борн

В НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН нов агент се изправя срещу тайния шпионски свят на ЦРУ - Наследството на Борн / информация за филма

The Bourne Legacy 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

В НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН нов агент се изправя срещу тайния шпионски свят на ЦРУ

12.6.2012  |   синефиш.бг
Новият таен агент в НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН е Арън Крос /Джереми Ренър/, чиито залози на живот и смърт са предизвикани от събитията в първите три филма за Джейсън Борн. Сценаристът на филмовата поредица Тони Гилрой, създава и историята на четвъртата част, този път в сътрудничество със своя брат Дан Гилрой. В НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН той се изявява и като режисьор.

Разширявайки света на Борн, Гилрой въвлича в шпионския екшън освен познати персонажи и няколко ключови нови лица и герои. Джереми Ренър, който наскоро участва като Ястребово око в блокбастъра „Отмъстителите”, влиза в ролята на новия главен герой агент Арън Крос. Съпругата на Даниел Крейг Рейчъл Уайз, поема другата главна роля на Д-р Стефани Шнайдер. Тя участва в създаването на „Ауткам”, проект стартиран от ЦРУ след като затварят „Операция Тредстоун” и чийто агент е Крос. Двамата ще трябва да обединят усилия и да избягат преди да бъдат елиминирани от агенцията. Едуард Нортън се включва като агент Байер от ЦРУ, злодеят, който ги преследва.

В НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН отново се появява пет пъти номинирания за „Оскар” Алберт Фини в ролята на Д-р Алберт Хирш. Той е човекът стартирал програмата на моделиране на поведението, на която е подложен Джейсън Борн в предишните три филма. Джоан Алън се завръща в ролята на замесник директорa на ЦРУ Памела Ланди.

Напълно в стила на Борн, новият трейлър на НАСЛЕДСТВОТО НА БОРН демонстрира много динамика, екшън, преследване и загатва за тайната, срещу която ще трябва да се изправи Арън Крос.

 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велин Манов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Димитър Дринов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 56/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg