Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бързи и яростни 5: Удар в Рио

Дуейн Джонсън срещу Вин Дизел и Пол Уокър във филма Бързи и яростни 5: Удар в Рио - Бързи и яростни 5: Удар в Рио / информация за филма

The Fast and the Furious 5 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Дуейн Джонсън срещу Вин Дизел и Пол Уокър във филма Бързи и яростни 5: Удар в Рио

17.12.2010  |   синефиш.бг
Красиви и мощни коли, бензинов адреналин и луд екшън в Рио в първия официален трейлър на филма

Бензин в кръвта, герои със съмнително минало и красиви момичета. Разбира се, да не забравяме и невероятните машини, които с всяка серия стават все по-мощни, по-красиви и почти извънземни. Това представлява БЪРЗИ И ЯРОСТНИ през последните няколко години. За четирите серии, излезли до сега, от Universal спечелиха половин милиард долара в американския боксофис. На международно ниво сумата се покачва значително, а появата на пета част, която ще бъде и на IMAX, само загатва за бъдещите намерения на студиото.

Невроятните коли, които ще видим във филма бяха разкрити от екипа по-рано есента, но все още не са разпространени детайли за моделите, както и какви са най-атрактивните машини, които ще се състезават по улиците на Рио и Лос Анжелис.

Какво липсва в общата картина? Суперченгето, което винаги е готово с цената на всичко да спре Дом Торето (Вин Дизел) и бившия защитник на реда Брайън О’Конър (Пол Уокър). За петата част на култовата поредица режисьорът Джъстин Лин прави всичко възможно да вдигне летвата още по-високо, като за ролята на супер полицая е нает Дуейн „Скалата” Джонсън. „Когато правиш филм като БЪРЗИ И ЯРОСТНИ, той трябва да е с едно ниво по-високо от предишния епизод”, заявява Лин. „Хората си мислеха, че е невъзможно да привлечем Дуейн към екипа, но той се присъедини веднага”, добавя със задоволство режисьорът. На Джонсън е поверена ролята на агент Хобс – твърдоглав федерален агент, решен на всичко веднъж завинаги да спре набезите на великолепните и неуловими Торето и О’Конър. „Едно от нещата, които винаги са ме впечатлявали в поредицата е, че всеки път създателите правят екшъна все по-голям и по-голям. Уверявам всички фенове, че това наистина ще си струва”, лаконичен е Джонсън.

В БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 5 неспирното бягство на бандата продължава, след като О’Конър и Миа Торето (Джордана Брустър) спасяват Дом от затвора и прекосяват много държави, докато се измъкнат от властите. В първия официален трейлър към филма кадрите ни пренасят в техния нов дом - Рио де Жанейро. Градът на карнавала е и сцената на последната мръсна поръчка, която, ако изпълнят по план, гарантира тяхната свобода. Екипът е подкрепен от стари приятели, които са готови да се състезават за последен път със своите кумири. За да постигнат свободата си, пътят на Дом и О’Конър преминава през сделка с корумпиран бизнесмен, който желае смъртта им, а за капак на всичко се появява и агент Люк Хобс (Дуейн „Скалата” Джонсън), решен на всичко, за да залови веднъж завинаги бегълците. Правилата на играта се променят с всеки изминат километър, а дали това последно състезание на живот и смърт наистина ще се окаже последно?

В петата част на филма освен добре познатите ни Пол Уокър и Вин Дизел, ще видим  и присъединяването на Дуейн Джонсън. Изненадата тук е завръщането на старите кучета от предишните четири части Крис "Лудакрис" Бриджис, Тайриз Гибсън, Дон Омар, Джордана Брустър и други.

Премиерата на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 5 в България е на 29 април 2011. Нетърпеливите фенове ще имат възможност да надникат „под капака” на филма в българската Фейсбук фен страница на адрес http://www.facebook.com/BarziIYarostni5.

 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Cinefish.bg
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Велин Манов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Димитър Дринов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Ивайло Петков
Среден резултат: 70/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg