Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

От местопрестъплението: Маями

Персонажи - От местопрестъплението: Маями / информация за филма

CSI: Miami 2002
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Персонажи

18.11.2008  |   синефиш.бг

Главен следовател лейтенант Хорейшо Кейн (Дейвид Карузо) - той оглавява криминалната лаборатория на Маямското полицейско управление, анализиращ криминолог и бивш сапьор. В сезони 1 и 2, Кейн разкрива, че е научил всичко от неговия ментор, Ал Хъмфрайс (Лу Бийти младши), който е убит от експлозия докато опитва да обезвреди бомба в епизода. Кейн е за кратко женен за сестрата на Ерик Делко, Марисол, което приключва с нейната смърт, причинена от снайперист на Мала Ноче. Той често носи поларизирани слънчеви очила. Озвучава се от Васил Бинев, а при първата си поява в „От местопрестъплението“, от Николай Николов.

Детектив трето ниво Калей Дюкейн (Емили Проктър) - специалист по балистиката. Баща и е пропил се юрист, който няколко пъти е опитва да се лекува. Има кратка връзка с Джон Хейгън през сезон 2; в края на сезон 3 Хейгън се самоубива, докато тя взима различно оръжие, след като по-рано в епизода той насочва пистолет върху тила ѝ. В сезон 4 има намеци, че тя е във връзка със Специален агент Питър Ейлиът. В началото на сезон 5, тя е временно отговаряща за лабораторията, докато Хорейшио и Делко за в Бразилия. Тя е близка приятелка на колегите си Ерик Делко и Райън Уолф. Дюкейн има кратка връзка с агента под прикритие Джейк Бъркли. Озвучава се от Елена Русалиева, а при първата си поява в „От местопрестъплението“, от Христина Ибришимова.

Детектив трето ниво Ерик Делко (Адам Родригез) - експерт по отпечатъците и наркотиците от Кубински и Руски произход. В десети епизод на сезон 4, работата на Делко е застрашена, когато е арестуван за притежание на наркотици, но става ясно, че ги е копувал за сестра си Марисол, за да облекчи болките от лекуването на лефкемията ѝ. Сестрата на Делко е убита от снайперист на Мала Ноче, след като се умъжва за шефа на Делко, Хорейшио Кейн. Също така, той е експертът по гмурканията на екипа. Докато се опитва да спаси жена, отвлечена от беглеца Клаво Круз, Делко е критично ранен от един от хората на Круз. Той оцелява и е отново на работа в екипа. Озвучава се от Стефан Димитриев, а при първата си поява в „От местопрестъплението“, от Николай Николов.

Д-р Алекс Уудс (Канди Алегзандър) - патолог в полицейското управлението на Маями. Алекс започва медицинската си кариера в Ню Йорк като лекар и става патолог, когато се премества при екипа от криминолози в Маями, поради лични причини. Често говори на мъртвите тела, докато ги преглежда, обикновено като начин да им даде известен комфорт в отвъдния свят. Омъжена е и има малък син и дъщеря. Алекс не е шефът на патологията, както е пояснено в един от епизодите, когато ѝ. Озвучава се от Елена Русалиева, а при първата си поява в „От местопрестъплението“, от Ани Василева.

Детектив първо ниво Райън Уолф (Джонатън Того) - Райън работи като пътен полицай, докато не е нает от Хорейшио, който забелязва с одобрение, че Райън си пази оръжието безукорно чисто (неговият предшественик, Спийдъл, умира по време на дълг в резултат на злеподдържаното си оръжие). При първата си поява, той не става веднага чат от главния състав до четвъртия си епизод. Става ясно, че Райън вярва в проклятия. По-късно Райън е пронизан в окото с пистолет за пирони. В края на 22 епизод на сезон 5, Райън е уволнен, за това, че е директно свързан с убийството на заподозрян и лъгането за това. В следващия епизод се появява като експерт по местопрестъпленията и бивш криминолог по телевизията. В този епизод, той се извинява на Хорейшио и вероятно ще му бъде позволено д се върне в екипа, след преразглеждането на файловете от предишните му случаи. Озвучава се от Симеон Владов.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg