Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Костенурките Нинджа: Скок в бъдещето

Костенурките Нинджа: Скок в бъдещето

Ninja Turtles 2006
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЪОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

САМО ЗА ПРОДАЖБА!

В началото на новия сезон костенурките и доверения им водач Сплинтър случайно са изпратени в бъдещето (през 2105 г.), където излизат от каналите и вече не се крият от хората.  Героичните братя не само изглеждат различно, но имат и нов арсенал от оръжия. Костенурките се сблъскват с нови врагове в един рисков и високо технологичен свят.

Епизод 118 – Проникване в бъдещето

Костенурките и Сплинтер неочаквано попадат в странен свят в бъдещето, свят с летящи коли, няколко различни атмосфери и няколко зони на гравитация, място населено с хора и извънземни. Кой обаче е отговорен за тази бъркотия? Виновникът се оказва Коди Джоунс, 14-годишният внук на Кейси и Ейприл, който случайно е пратил нашите герои през времеви прозорец в... 2105 година!

Епизод 119 – Старомодни оръжия

Костенурките се надяват да поправят времевия прозорец, за да се върнат вкъщи и заедно с Коди отиват да си набавят необходимото. Дариус, чичото на Коди, ги вижда и решава да ги отвелече, за да ги вкара в лабораторията си за проучвания. Той пуска по петите им наемници, но изненадващо и за него те отвличат Коди, вместо Костенурките. Нашите герои използват нова технология, за да създадат подходящи нови оръжия и се впускат в една на пръв поглед безнадеждна спасителна мисия.

Епизод 120 – Нашествие

Рафаело се отнася с подозрение към високите технологии на бъдещето, особено когато Коди изгражда специално Доджо за Костенурките, оборудвано с реалистични холографски програми за симулация и обучение в бойни изкуства. За нещастие, злонамерен жив компютърен вирус на име Вирал превзема сградата и Костенурките попадат в капан в Доджото. Най-големите страхове на Раф стават реалност, когато симулациите се превръщат в смъртоносен затвор, а Костенурките трябва да се бият, за да спасят живота си.

ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Коментари (0)
|
Коментирай »


DVD Премиера: 01.12.2007
DVD Наем: 01.12.2007
DVD Продажба: 01.12.2007
Жанр: Анимация
САЩ / 2006 / 0 минути
Възрастова група: A - Препоръчва се за деца
Разпространител:
IP Video
РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
3
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Костенурките Нинджа: Скок в бъдещето (2006)

Ninja Turtles
 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg