Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї ‘илми ї

»мението с лозите

»мението с лозите

Asmali konak 2002
—поделете:  
«ј ‘»Ћћј √јЋ≈–»я “–≈…ЋЏ–» ј “№ќ–»“≈ » ≈ »ѕј Ќќ¬»Ќ» ќў≈ «ј ‘»Ћћј ћЌ≈Ќ»я
 

"»мението с лозите" с основание може да бъде наречен основоположник на мани€та по турските сериали – той е първи€т, който приковава пред телевизионните екрани зрителите в “урци€ и постав€ началото на светкавични€ възход на турските поредици. »нтересът към него е толкова гол€м, че в ёргюп, в историческата област  ападоки€, където е снимана по-гол€ма част от семейната сага, е издигнат паметник в нейна чест.

√лавните актьори на екрана …озджан ƒениз и Ќургюл …ешилчай са познати от други две хитови продукции на Ќова “¬. …озджан изпълн€ва главната рол€ в сериала "ћлечни€т път", а Ќургюл е ясемин, ко€то почитателите на семейните саги познават добре от "Ћюбов и наказание".

ќще докато се излъчва сериалът, местни и чуждестранни туристи атакуват м€стото на снимките на "»мението с лозите" – планинската област в централната част на јнадола, известна със скалните си образувани€ и древните манастири и къщи, изградени в скалите.

Ќа екрана сюжетът прослед€ва съдбите на двама влюбени – млади€т и богат —еймен, чи€то съдба отвежда в Ќю …орк, където по-късно той среща Ѕахар – красива, но много различна от него жена. Ѕахар е талантлива, свободолюбива и много артистична. ƒвамата решават да се ожен€т и се връщат в родното м€сто на —еймен – имението с лозите.

„Ћегендарен” и „феноменален” са само част от суперлативите от страна на турските медии за сериала, а освен всичко това, "»мението с лозите" е основни€т виновник и за изключително успешните кариери на известни€ дотогава певец и композитор …озджан ƒениз и съвсем младата Ќургюл »ешилчай. —ценарист на "»мението с лозите" е ћерал ќкай – актриса, сценарист и продуцент на много успешни телевизионни проекти.


 оментари (0)
|
 оментирай ї


∆анр: ƒрама, —ериал
“урци€ / 2002 / 0 минути
—ценарист: ћерал ќкай, ћахинур ≈ргун
–ежисьор: „аган ярмак
¬ ролите: …озджан ƒениз, Ќиргюл …ешилчай, —елда јлкор, ћендерес —аманджилар, ≈йлем …илдиз
–азпространител:
ANS Production
ƒруги заглави€:
TV Series
—айтове:
IMDB IMDB

–≈…“»Ќ√ Ќј ‘»Ћћј –≈…“»Ќ√ Ќј ‘»Ћћј –≈…“»Ќ√ Ќј ‘»Ћћј
 ритиците: Ќ€ма рецензии.
ѕотребители:
–ейтинг –ейтинг –ейтинг –ейтинг –ейтинг –ейтинг –ейтинг –ейтинг –ейтинг –ейтинг
5
√ласувай:
ћЌ≈Ќ»я


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


»мението с лозите (2002)

Asmali konak
 
 

“рейлъри

 

Ѕарса ƒриймс,Barca Dreams - Ѕарса ƒриймс  ралицата на »спани€,The Queen of Spain -  ралицата на »спани€ »мало едно време в ≈л ≈й,Once Upon a Time in Venice - »мало едно време в ≈л ≈й
÷иганка,Gypsy - ÷иганка ∆ената чудо,Wonder Woman - ∆ената чудо ўастливецът Ћоган,Logan Lucky - ўастливецът Ћоган
јз, проклетникът 3,Despicable Me 3 - јз, проклетникът 3 —пасители на плажа,Baywatch - —пасители на плажа —пасители на плажа,Baywatch - —пасители на плажа

  1. 4.
    –еката на ветровете,Wind River - –еката на ветровете–еката на ветровете ќткъс от филма
  2. 5.
    ∆ената чудо,Wonder Woman - ∆ената чудо∆ената чудо тв реклама 5
  3. 6.
    –еката на ветровете,Wind River - –еката на ветровете–еката на ветровете “рейлър 
Cinefish.bg Cinefish.bg