Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джей Майкъл Стражински с пореден екранен проект?

Джей Майкъл Стражински с пореден екранен проект?
Cinefish.bg

Филми
Джей Майкъл Стражински с пореден екранен проект?

18.05.2009, 17:53  |   Видяна: 2302  |   sivosten.com  |   ФИЛМ

На въпроса дали в момента се занимава с нов телевизионен проект, ексцентричният сценарист и продуцент, останал в историята на екранната фантастика с "Вавилон 5" - Дж. Майкъл Стражински - отговори позитивно. Според неговите думи, вече е написан сценария и се работи с TNT и Dreamworks по реализацията му. Пилотният филм навярно ще носи заглавието "Last Words", и ако стигне до снимачната площадка ще започне да се снима през юли месец. За съжаление, ветеранът не дава допълнителна информация за конкретното му съдържание.

Съдейки обаче по предишните му екранни авантюри, навярно ще видим нещо забележително или поне доста добро. Според Стражински, на този етап нещата изглеждат добре, но както сам той беше споделил - в киното и телевизията се пишат хиляди сценарии, за да стигнат десет до предварителен контракт и накрая един реално да се филмира.

Дори да се стигне до този етап, нищо не остава сигурно. Помним как "Вавилон 5: Легендата за рейнджърите", пилотен филм на нов сериал в същата вселена, бе излъчен по времето на изключително важен мач в Съединените щати, което повлия катастрофално на общия му рейтинг. И макар че на единия бряг бе повече от впечатляващ, на другия се оказа трагичен, и сериалът така и не бе реализиран. Така че всичко се случва, както отново казва самият сценарист.

Стражински обаче влиза с добро темпо в поредния си воаяж на екрана, след като последната му излязла до момента творба - "Подмяната", с участието на Анджелина Джоли и с режисьор Клинт Истууд получи номинации както за "Оскар", така и за "Златен глобус". Това, естествено води до по-висок рейтинг на самия сценарист и по-висока вероятност за осъществяване на всеки негов проект.

Любопитен факт е, че очевидно сценаристът се е сдобрил с TNT, с които враждуваше още от "Вавилон 5" насам, особено след прекъсването на "B5: Crusade".


Още новини:
"Антихрист" шокира публиката в Кан
FOX спират "Терминатор: Хрониките на Сара Конър"
"Ангели и демони" измести "Стар Трек" от върха на американския боксофис
Мери Стюарт Мастерсън ще става мама
Български филм пред пълни зали в Кан
Почина Петър Слабаков

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 26.11.2010, 03:57
Оценка: 0
0 гласа

СТражински прави добри филми

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg