Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

БНТ

„Референдум“ се завръща в ефира на БНТ - БНТ / информация за филма

BNT 2021
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЪОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

„Референдум“ се завръща в ефира на БНТ

13.9.2021  |   синефиш.бг
Повече данни от социологически проучвания по важни въпроси
ще обогатяват дискусиите в студиото

13 септември 2021 г. /понеделник/

От 14 септември в ефира на Българската национална телевизия се завръща публицистичното предаване „Референдум“ с водещ Добрина Чешмеджиева. Форматът остава запазена територия за дискусии и дебати по важните теми за обществото всеки вторник в 21:00 часа.

От този сезон периодично в „Референдум“ ще бъдат представяни разширени социологически проучвания по значими теми, подготвени от екипа на агенция „Алфа рисърч“.

В първото за сезона издание на „Реферундум“ на фокус е актуалната политическа ситуация. В ефира на БНТ ще видите каква оценка дава обществото на работата на партиите в последния парламент, икономическата, здравната или политическата криза са по-голямо предизвикателство за страната ни. Ще видите как смятат да гласуват хората на предстоящите избори и дали очакват следващият парламент да излъчи стабилно правителство.
Дискусията в студиото ще бъде обогатена, чрез предоставяне на повече данни и детайли по важен за всички въпрос, а зрителите ще могат да се запознаят по-задълбочено с нагласите на обществото.

Предаването „Референдум“ ще продължи да разчита на активното участие на зрителите, чиито въпроси са част от дебатите всеки вторник в 21:00 часа и на живо във Facebook страницата на предаването.

Гледайте „Референдум“ всеки вторник от 21:00 часа по БНТ 1.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg