Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пес патрул: Филмът

СВЕТОВНИЯТ ФЕНОМЕН ПЕС ПАТРУЛ ОТБЕЛЯЗА НАЧАЛОТО НА НАЙ-ВАЖНАТА СИ МИСИЯ НА СПЕЦИАЛНО ГАЛА СЪБИТИЕ ВЪВ ВАРНА - Пес патрул: Филмът / информация за филма

Paw Patrol: The Movie 2021
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

СВЕТОВНИЯТ ФЕНОМЕН ПЕС ПАТРУЛ ОТБЕЛЯЗА НАЧАЛОТО НА НАЙ-ВАЖНАТА СИ МИСИЯ НА СПЕЦИАЛНО ГАЛА СЪБИТИЕ ВЪВ ВАРНА

20.8.2021  |   Press Release
На 19 август в Cinema City Варна, в „сърцето на лятото“, световният феномен Пес Патрул отбеляза началото на най-важната си спасителна мисия. Популярният франчайз, който ни доказва, че няма малки герои, нито невъзможни мисии, отбеляза подобаващо премиерата на първия си пълнометражен филм Пес патрул: Филмът  на специално гала събитие, което събра на едно място едни от най-верните почитатели на поредицата в гр. Варна, за да споделят ентусиазма и вълнението от незабравимите приключения, които ни предстоят в Адвенчър сити.

Вечерта беше издържана в абсолютния стил на приключенската продукция и беше достойна за един елитен спасителен отряд! Тематичен декор, посветен на героите, многото изненади, осигурени от партньорите на събитието, вкусните лакомства, цветната и пъстра атмосфера очароваха гостите, донесоха безброй усмивки, добро настроение и белязаха началото на киноприключенията на любимите на малки и големи кутрета, които от днес превземат киноекраните в цялата страна.

 
 

Снимки

 

Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024
Съседната стая Съседната стая The Room Next Door
Партенопа Партенопа Parthenope
Благи деяния Благи деяния Kinds of Kindness



 
Cinefish.bg Cinefish.bg