Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Висше общество

Още за филма - Висше общество / информация за филма

Yüksek Sosyete 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Още за филма

15.1.2021  |   синефиш.бг
Мерт се обръща за помощ към Керем и му предлага да финансира проекта му, ако в замяна заеме мястото му и за няколко месеца застане начело на компанията. Докато са с разменени самоличности, и двамата се запознават с очарователната продавачка Джансу, като Мерт се представя за бедния Керем, а Мерт за богатия Мерт. Двамата се влюбват до полуда в младото момиче, но какви ще бъдат последствията от това фатално привличане и преплитане на обстоятелствата – зрителите ще разберат от 25 юни, всеки делник в 13:30 ч. по bTV.

Главните роли в сериала се изпълняват от обичани актьори, добре познати от екрана на bTV. Хазар Ергючлю (Джансу) спечели сърцата на зрителите като Ейлюл в „Кварталът на богатите“, а във „Висше общество“ за пръв път ѝ е поверена главна роля. Въпреки че произхожда от семейство на медийни магнати – майка ѝ е известна тв водеща, а баща ѝ е директор на кипърски канал, тя залага на актьорския си талант и в момента е сред най-големите надежди на турското кино.

Партньор на Хазар във „Висше общество“ е Енгин Йозтюрк (Керем), който освен с актьорските си превъплъщения вълнува почитателите и с бурния си личен живот. За своите 30 години сексимволът има редица роли зад гърба си, като сред най-известните му са тези на Вурал в „Пепел от рози“ и принц Селим в историческата сага „Великолепният век“. Освен актьорството, Енгин не крие и друга своя голяма слабост – музиката, като признава, че може да свири на кларинет.

В ролята на богатия, но свободолюбив Мерт влиза Озан Долунай, който публиката намира за истинско откритие след участието му във „Висше общество“. Актьорът признава, че е далеч по-амбициозен от героя си, но си приличат по непокорния и вироглав дух.


 
 

Снимки

 

Гарфилд: Филмът Гарфилд: Филмът The Garfield Movie
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg