Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Некст

МНОГОПЛАСТОВИТЕ ГЕРОИ - Некст / информация за филма

Next 2020
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

МНОГОПЛАСТОВИТЕ ГЕРОИ

29.10.2020  |   синефиш.бг
Джон Слатъри играе ролята на Пол Лебланк – мениджър в технологична компания, склонен да изказва мнението си, без да обръща внимание на мислите и чувствата на околните. Макар да е достатъчно интелигентен да надделее над злия титуляр Ал, недостатъците му водят до конфликти с други герои, включително със собствения му брат.

Джейсън Бътлър Харнър е в ролята на Тед Лебланк, съосновател на успешната технологична компания. Докато брат му Пол е „мозъкът“ на предприятието, Тед обръща повече внимание на подхода към бизнеса. Двамата са много близки, но с напредването на сезона между тях възниква осезаемо напрежение.

Фернанда Андраде е в ролята на специален агент Шей Салазар, която е лично засегната от технологичния хаос. Салазар ръководи екип на ФБР за борба с киберпрестъпността. Тя се съгласява да работи с Лебланк, след като той я убеждава, че „неин скъп приятел и покровител“ е бил убит от свръхинтелект.

Майкъл Мосли е в ролята на Си Ем, който също участва в борбата с киберпрестъпността. Той е бивш хакер с излежана присъда и връзки със съмнителна крайнодясна организация. След като го арестуват, част от условията за освобождаването му са да носи гривна на глезена и да работи за „добрите“.  Въпреки това не сме сигурни дали наистина се разкайва за миналото си и към кого всъщност е лоялен.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg