Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Мао Мао: Герои на чистото сърце

Герои - Мао Мао: Герои на чистото сърце / информация за филма

Mao Mao: Heroes of Pure Heart 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Герои

29.9.2020  |   синефиш.бг
Мао Мао – котарак, който се забива в Долината на Чистото сърце, където прекарва време, помагайки на гражданите. Той е героичен и способен, но може да бъде леко нарцистичен. Независимо от това, той поставя други пред себе си и се грижи за благополучието на приятелите си и хората от Долината на Чистото сърце. Голяма част от личните му несигурности произтичат от живота на пренебрегването му от героичното му семейство. Първоначално Мао Мао е имал опашка, но той я е загубил по време на приключение с оригиналния си партньор Бао Бао, докато бяга от чудовище. Той и партньорът му Баджърклопс живеят заедно в малка къща и отглеждат Адорабат заедно, за да станат един от най-големите герои в историята, за да изпълнят очакванията на семейството си. Той притежава катанен меч, който произвежда интензивна светлина, която той нарече „Джералдин“. Озвучава се от Паркър Симънс.

Баджърклопс – язовец киборг с роботизирана ръка и очен часовник и съавтор и партньор на Мао Мао. Приключенията му са предимно за храна и, въпреки че е добре оборудван, предпочита да няма физически действия. Въпреки това, той винаги се придържа към страната на Мао Мао за доброто му състояние, за да го предпази от саморазрушителното си поведение. Той беше част от банда, наречена Крадци на дебелината, преди да се присъедини към Мао Мао. В пилотните краткометражни анимационни филми той първоначално беше полярна мечка, наречена Беърклопс. Озвучава се от Грифит Киминс.

Адорабат – сладък, син, петгодишен прилеп, пребиваващ в Долината на Чистото сърце, който копнее да бъде авантюрист и се присъединява към героите на Чистото сърце като един от съмишлениците и заместниците на Мао Мао. Тя е феерична и развълнувана и поглежда към своя герой и бащина фигура Мао Мао, на когото иска да бъде като един ден. Макар и трудно показано, тя посещава основно училище, където изглежда е най-добрата ученичка, която контролира всички останали. Озвучава се от Лика Леонг.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg