Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ралф разбива интернета

"Iimagine dragons" записа финалната песен Zero от Ралф разбива интернета - Ралф разбива интернета / информация за филма

Ralph Breaks the Internet 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

"Iimagine dragons" записа финалната песен Zero от Ралф разбива интернета

20.9.2018  |   синефиш.бг
Групата, носител на „Грами“, Imagine Dragons, стояща зад скорошните хитове Natural и Whatever It Takes, записа песента Zero за предстоящия анимационен филм на Дисни Ралф разбива интернета. Песента, която ще е част от продуцирания от Walt Disney Records саундтрак към филма, вече е достъпна чрез Interscope Records ТУК. Заедно с песента Zero дебютира и клипът към нея, който може да видите ТУК. Режисьори на Ралф разбива интернета са Рич Муур и Фил Джонстън, а филмът превзема големите екрани тази зима.

В Ралф разбива интернета някогашният злодей с голямо сърце Ралф трябва да се справя с актуализираните отношения между него и приятелката му Ванилъпи. Според вокалиста на Imagine Dragons Дан Рейнолдс, емоционалните теми на филма намират отражение в песента Zero. Рейнолдс споделя: „Ралф разбива интернета е много подходящ за времената ни филм, разглеждайки темата за проблемите с идентичността и самотата, характерни за интернет поколението. Вътрешната борба на Ралф да приеме себе си наистина резонира с нас и песента говори за това“.

Режисьорът Рич Муур добавя: „Това е смел избор за финална песен, защото е за някой, който се чувства като пълна нула, за някой, който не се е чувствал достоен, някой, който е позволил цялото усещане за собственото му „аз“ да лежи на едно-единствено приятелство. И когато това приятелство е заплашено, има много несигурност“. От своя страна ко-режисьорът Фил Джонстън коментира: „Ние съпреживяваме това чувство, но песента ни казва, че не сме сами. Imagine Dragons уцелват темата на филма по начин, който ни кара да танцуваме“.
   
Рейнолдс споделя още: „Песента в известна степен е дихотомна – на места с тежък текст, но с доста оптимистично звучащ акомпанимент. Резултатът е сладко-горчив, което ни се стори подходящо предвид сложността на Ралф като герой“.   

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg