Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

История с пчели

Още за филма - История с пчели / информация за филма

Bee Movie 2007
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Още за филма

14.12.2007  |   синефиш.бг

Създателят на „История с пчели” Джери Зайнфелд представя комедия, която ще промени всичко, което сте смятали, че знаете за пчелите. Погледнете отблизо света на тези заети създания през погледа на една специална пчела – Бари Б. Бенсън (носителят на Emmy и Златен глобус Джери Зайнфелд).

Наскоро завършилият образованието си Бари иска нещо повече от живота от неизбежната кариера, която очаква него и всеки друг жител на Ню Кошер Сити – работа в медния бизнес. Бари се възползва от рискована възможност да напусне кошера и скоро се изправя пред свят, който надхвърля и най-смелите му мечти.

Когато по невнимание се натъква на бунтарски настроената цветарка Ванеса (носителката на Оскар® Рене Зелуегър), Бари нарушава едно от основните правила на рояка – заговаря я! Приятелството бързо се разраства и той поема катастрофален курс към човешката раса. Когато открива, че всеки може да си купи мед директно от рафта в магазина, той е шокиран, че хората крадат уникалното творение на пчелите и правят пари от това. Възмутен, Бари решава да отмъсти за тази несправедливост като даде под съд човешката раса.

„История с пчели” е първото впускане на Зайнфелд в пълнометражната анимация, работа, създадена с любов от комедианта, който не само озвучава главния герой , но също така е и съсценарист и продуцент на филма. Към него и Зелуегър се присъединяват и други звездни таланти – Матю Бродерик („Космическа Коледа”, „Продуцентите”) озвучава героя на Адам Флейман, най-добрия приятел на Бари и съученик, който е доволен от пчелната си съдба. Джон Гудман („Колите”, „Таласъми ООД”) се превъплъщава гласово в словоохотливия южняшки прокурор Лейтън Т. Монгомъри. Крис Рок („Мадагаскар”, „The Longest Yard”) е колоритен комар с ексцентрично отношение към живота на насекомите, който Бари среща на предното стъкло на един автомобил по време на пътешествието си в света на хората.

Партик Уорбъртън („Ловен сезон”, „Чикън Литъл”) е в ролята напористия тенис партньор и вероятно гадже на Ванеса - Кен. Носителите на Оскар
® актрисата Кати Бейтс („Паяжината на Шарлот”) и кинотворецът Бари Левинсън са гласовете на преданите родители на Бари – Джанет и Мартин Бенсън, които са слисани от непокорството на сина им.


 
 
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Забавна история, на която всеки родител може да се заведе детето си. Свеж и неподправен!
Нова телевизия
Среден резултат: 60/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg