Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Зайчето Питър

ДА СНИМАШ В HARRODS - Зайчето Питър / информация за филма

Peter Rabbit 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ДА СНИМАШ В HARRODS

19.3.2018  |   синефиш.бг
ЗАЙЧЕТО ПИТЪР™ е един от малкото филми, които са допуснати да заснемат сцени в най-известният универсален магазин в света, Harrods, в Лондон.

Harrods е изключително популярен, през вратите му всеки ден преминават хиляди посетители, така че да приеме в историческата си сграда като домакин филм от ранга на Зайчето Питър™ не е лесен подвиг. Магазинът разполага с над 7500 служители, които обслужват клиенти и продава играчки, базирани на героите от книгите на Беатрикс Потър от самото им създаване през 1910 г. Потър е живяла в същия квартал на Лондон – Найтсбридж, и в нейния личен дневник като 17-годишно девойка има препратки за Harrods.

„Макгрегър работи на място, което е символ на оживения град, точно обратното на местообитанието на зайчето Питър, - казва Хилдебранд. – Harrods е емблематично място с дългогодишна лична връзка с Беатрикс Потър и нейния свят и идеален избор за нас. Бяхме във възторг, че ни приеха, а от своя страна те бяха във възторг, че попитахме дали е възможно да бъдат домакини на снимките. През деня снимахме сцените отвън, а вътре бяхме през нощта, след края на работните часове на магазините. Беше късно, нощите – дълги, но това е едно невероятно място, в което може да снимаш филм."

Охраната беше строга - от 21:00 ч. до 9:00 ч., и през цялото време вратите бяха заключени. Персонал от различните отдели – продавачи на играчки, инженери от поддръжката, работници в кафенето - лично бяха ангажирани да направят възможно заснемането на продукцията.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg