Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Емоджи: Филмът

ЗА ГЕРОИТЕ - Емоджи: Филмът / информация за филма

The Emoji Movie 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ГЕРОИТЕ

10.8.2017  |   синефиш.бг
В Текстополис всеки емотикон има само една единствена емоция. Но Джийн (озвучен на български от Станислав Койчев – Стан) няма само една емоция, той има ВСЯКА емоция! Той няма филтър за своите емоции – ако почувства нещо го изразява! Забавен, очарователен, странен и зареден с оптимизъм, Джийн иска да не бъде толкова различен от останалите. Решен да се поправи и да накара родителите си да се гордеят с него, той се впуска в опасно пътуване през различни светове в телефона, за да успее да изразява само една емоция. Но по време на това пътуване Джийн разбира, че това да се приемеш такъв какъвто си е най-смелото решение...

Джийн често изразява грешната емоция, а това е скандално в град като Текстополис. Именно затова той е аутсайдер. Дори още по-зле от това – след като е изпратено съобщение, в което Джийн показва грешна емоция, се задействат сили, които искат да го изтрият. Съкрушен, той обединява усилия със своя приятел Дай 5 – някога популярен емотикон, чиято слава е позалязла – за да открият известната хакерка Терабайт.

Дай 5 (озвучен на български от Георги Стоянов) е емотикон символизиращ отворена длан, готова да ви даде 5 по всяко време! Любимата му реплика? „Дай 5!“ Играе го голям пич, преливащ от увереност. Преди Дай 5 е бил всеобщ любимец, много популярна знаменитост. Но напоследък любимецът е друг...Чукни с юмрук. Дай 5 не може да понесе този удар и иска отново да стане популярен. Но приключението му с Джийн ще го накара да осъзнае, че е по-добре да имаш истински приятел от това да си известен.

„Дай 5 е като пропаднала рок звезда, която отново иска да е на върха“, казва Леондис. „Той се надява, че ако потегли на пътешествие с Джийн ще си възвърне популярността. В резултат той ще разбере, че да имаш един истински приятел е много по-важно от това са се похвалиш с 10 000 лайк-а“.

Терабайт (озвучена на български от Ралица Паскалева) е готина хакерка емотикона, открояваща се със синята си коса. Цинична и страшно умна, тя може да препрограмира всичко. Терабайт си мечтае някой ден да напусне телефона и да заживее в Облак, легендарен свят, където няма да се съобразява с никой и нищо. Когато среща Джийн, тя решава да го използва, за да се добере до Облак, но плановете й тотално се объркват след като тя неочаквано започва да изпитва чувства към него...

„Терабайт е абсолютен непукист и трудно може да й бъде поставен етикет“, обяснява Леондис. „В началото не може да проумеем защо тя иска да отиде в Облак, но по време на пътуването разбираме, че тя има своята тайна“.

Усмивка (озвучена на български от Лина Шишкова) е най-първата емотиконка и шеф на Текстополис. Тя е винаги весела и жизнерадостна, с широка усмивка, и невероятно зла. Усмивка иска да е сигурна, че всички емотикони следват едно обикновено правило – да изразяват само една единствена емоция. Когато разбира, че Джийн нарушава това правило, Усмивка усилено се заема с това да го унищожи! Тя няма да му позволи да развали нейното перфектно общество.

„Усмивка е много горда със себе си. Все пак всеки емотикон произлиза от нея, защото тя е първият емотикон“, обяснява Леондис. „И тя няма да се спре пред нищо, за да накара емотиконите да изпълняват перфектно своите роли по всяко време. Но винаги действа с усмивка. Независимо от това какви са методите й... тя винаги е усмихната“.

И… ето го и Ако (озвучен на български от Стефан Стефанов). Ако е една от най-популярните емотикони и той приема ролята си много отговорно. Със своя силен акцент, папионка от тоалетна хартия и склонност да прекалява с използването на одеколон, Ако е горд със себе си и често не разбира, когато се шегуват с него.

Нищо в света на Текстополис не е възможно без Алекс (озвучен на български от Денислав Димитров).  Алекс е тийнейджър и всъщност неговият телефон е домът на нашите герои емотикони, които му помагат в комуникацията. Алекс се опитва да събере смелост, за да изпрати съобщение на момичето, което харесва. Ако обаче не изпрати правилния емотикон, той ще провали завинаги шансовете си. Когато приключенията на Джийн „претоварват“ телефона, Алекс решава, че единственото решение е да... изтрие цялото му съдържание.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg