Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Роди се звезда

Роди се звезда - Роди се звезда / информация за филма

A Star Is Born 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Роди се звезда

01.10.2018  |   синефиш.бг
В „Роди се звезда“ Брадли Купър и Лейди Гага обединяват своите безспорни таланти, за да представят реалистичната и страстна история на Джак и Али, две артистични души, които се събират на сцената и в живота. Това е едно нелесно пътуване, проследяващо красивите и сърцераздирателни моменти в една връзка, която се опитва да оцелее.

 С тази нова версия на класическата любовна история четирикратно номинираният за „Оскар“ Купър („Американски снайперист“, „Американска схема“, „Наръчник на оптимиста“) отбелязва своя режисьорски дебют, а негова партньорка е отличената с безкрайно много награди, както и с номинация за „Оскар“ музикална суперзвезда Гага, за която това е първа главна роля в голяма продукция. Купър е в ролята на опитния музикант Джаксън Мейн, който открива и се влюбва в опитващата се да направи своя пробив певица Али. Тя се е отказала от мечтата си да се превърне в популярен изпълнител, докато не среща Джак, който моментално усеща нейния неподправен талант.

    Във филма участват още Андрю Дайс Клей („Син жасмин“), Дейв Шапел („Брат под прикритие“) и Сам Елиът, чиято близо 50-годишна кариера включва знаменити роли във филми като „Маска“, „Тумбстоун“ и скорошния „Героят“.

Освен като актриса в ролята на Аби, Гага, която е номинирана за „Оскар“ за песента “Til It Happens to You” от филма „The Hunting Ground“, изпълнява свои оригинални песни във филма, заедно с Купър, които двамата записват с група популярни музиканти, сред които Лукас Нелсън, Джейсън Айсбел и Марк Ронсън. Музиката е оригинална и всички вокали във филма са записани на живо, по време на самите снимки.

    „Роди се звезда“ е продуциран от Бил Гербър, Джон Питърс, Брадли Купър, Тод Филипс и Линет Хауъл Тейлър. Рави Мехта, Бейзил Иваник, Ния Кюкендал, Сю Крол, Майкъл Рапино и Хедър Пери са изпълнителни продуценти. Сценарият е дело на носителя на „Оскар“ Ерок Рот („Форест Гъмп“), Брадли Купър и Уил Фетърс.
Екипът зад камера на Купър включва номинирания за „Оскар“ оператор Матю Либатик („Черен лебед“), художника Карън Мърфи („Светлина между два океана“), трикратно номинирания за „Оскар“ монтажист Джей Касиди („Американска схема“, „Наръчник на оптимиста“, „Сред дивата природа“) и дизайнера на костюми Ерин Бенах („Loving“).

    Warner Bros. Pictures представя, съвместно с Live Nation Productions, съвместно с Metro Goldwyn Mayer Pictures, продукция на Джон Питърс/Бил Гербър/Joint Effort „Роди се звезда“. Филмът е разпространяван от Warner Bros. Pictures. 








 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg