Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Мисията невъзможна: Разпад

Том Круз на премиера "Мисията невъзможна: Разпад" - Мисията невъзможна: Разпад / информация за филма

Mission: Impossible - Fallout 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Том Круз на премиера "Мисията невъзможна: Разпад"

13.7.2018  |   синефиш.бг
На 12 юли в емблематичния Национален театър в Париж се състоя бляскавата гала премиера на зрелищния екшън Мисията невъзможна: Разпад. На фона на една от най-известните световни забележителности – Айфеловата кула стотици фенове, част от които бяха дошли още в ранни зори, имаха възможността да видят отблизо звездния актьорски състав на филма, както и самия Том Круз – абсолютната емблема на обичаната поредица.

По червения килим на събитието преминаха Ребека Фъргюсън, Анджела Басет, Ванеса Кърби и Мишел Монахан, които приковаха погледите на всички присъстващи с изключително стилните си рокли и приказна осанка. Саймън Пег, Хенри Кавил и режисьорът Кристофър МакКуори също бяха сред специалните гости на гала премиерата и зарадваха феновете с много внимание и снимки заедно. Том Круз бе същинската кулминация на събитието и предизвика истински фурор с присъствието си. Той е любимец на публиката не само заради актьорския си талант, но и заради невероятните каскади, които изпълнява перфектно напълно самостоятелно. С всеки нов проект от поредицата Том Круз поема все по-големи рискове в името на най-вълнуващите и зрелищни продукции в киноиндустрията, които спират дъха на зрителите.

Мисията невъзможна: Разпад е един от най-дългоочакваните филми за 2018 година.  Световната гала премиера бе едно достойно олицетворение на това, което зрителите могат да очакват, а именно – стил, класа и много адреналин.

Мисията невъзможна: Разпад превзема киноекраните на 27 юли на 3D, IMAX 3D и 4DX.






 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg