Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Майк и Дейв си търсят гаджета

ФИЛМЪТ - Майк и Дейв си търсят гаджета / информация за филма

Mike and Dave Need Wedding Dates 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ФИЛМЪТ

01.7.2016  |   синефиш.бг
Игралният филм МАЙК И ДЕЙВ СИ ТЪРСЯТ ГАДЖЕТА е вдъхновен от интригуващата идея на двама братя да си намерят гаджета за сватбата на сестра им и добавя непредвидени емоционални пластове и две скандални нови героини.

„Тези две момчета пускат обява в крейгслист като се опитват да си намерят сватбени гаджета. Когато разбрах за това си помислих: „Какви ли идиоти биха направили такова нещо?, - смее се съ-сценаристът Андрю Джей Коен, който е автор заедно с Брендан О‘Браян. – И тогава си казахме: А какво ще стане ако момичетата са още по-големи откачалки и двамата хубавци си получат заслуженото?.“

„Брендан и аз разговаряхме по телефона с Майк и Дейв Стенгъл и ги попитахме за тяхната история, -  припомня си Коен. – За тях целият им живот е една комедия и в това има нещо очарователно. Но има и нещо, което те кара да искаш да го унищожиш. Ето за това е този филм.“

Истинските Майк и Дейв дори посещават мястото на снимки в Хавай по време на продукцията. Те правят дълбоко впечатление на актьорите и създателите на филма - и обратното.
„Попитах братята колко от нещата от тяхната обява са истина, - спомня си Адам Дивайн, който е в ролята на Майк, - и те отвърнаха: „Честно казано, брато, около 85 процента.“
Докато създателите на филма се стремят да уловят специфичните аспекти на личностите на двамата братя, физическите разлики между истинските Стенгъл и актьорите на екрана са поразителни. „Имам предвид, че Майк и Дейв са толкова високи, - отбелязва Дивайн, - че накараха мен и Зак Ефрон [който играе Дейв] са се чувстваме като малки елфи."

Една от героините във филма също се интересува от размера ... на нещо друго. „Когато за първият път аз и Анна [Кендрик, който играе Алис] видяхме Майк и Дейв, Анна им изкрещя: „Извадете си пишките!“, - казва Обри Плаза, която е в ролята на Татяна. Защо ли? - Защото решихме, че са щури парти откачалки, които ще го направят."

„Не мисля, че им направихме най-доброто първо впечатление.“ - добавя Кендрик

А мислят Майк и Дейв за Холивуд? „Избраха да ни изиграят момчета, които не изглеждат толкова добре като нас, нито пък са толкова високи, но са по-добри актьори. - казва Дейв. – Признаваме им го. А и Стивън Рут, който е в ролята на играе баща ни, изглежда ни харесва повече, отколкото нашият в истинския живот."

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg