Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ледена епоха: Големият сблъсък

СИД ТЪРСИ ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ ПОГРЕШНИ МЕСТА - Ледена епоха: Големият сблъсък / информация за филма

Ice Age: Collision Course 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

СИД ТЪРСИ ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ ПОГРЕШНИ МЕСТА

06.7.2016  |   синефиш.бг

Истина е, че филмите Ледена епоха са и любовни истории: Мани срещна Ели, Прасковка има Джулиан, Диего е с Шира. Дори щурата братска връзка между безразсъдните Краш и Еди е един вид любовна история. Но какво да кажем за ленивеца Сид? Разбира се, той има приятелите си в стадото, които са му като братя и сестри. И все пак за него романтичната любов си остава недостижима, ако не и невъзможна.

И не, че Сид не е достоен да открие специалната ленивка. Както Търмайър посочва: „Ако Мани е емоционалната сърцевина на филмите Ледена епоха, то Сид е тяхната комедийна съвест. Той е с добро сърце, и както видяхме в първия филм, той е средството, което събира стадото заедно. Сид беше този, който пречупи твърдата черупка на самеца Мани“.

В непрестанно динамичната вселена на Ледена епоха, особено когато има процес на огромни промени, както е в ГОЛЕМИЯТ СБЛЪСЪК, всичко е възможно, дори Сид да си намери половинка. Но отначало нещата си вървят както обикновено за вечно-нещастния-в-любовта ленивец. Когато го срещаме за първи път в този филм, Сид отново е отхвърлен, този път от Франсин (озвучена от Мелиса Рауч, Теория на Големия взрив), на която той предлага брак... на първа среща.

Вярвайки, че той никога няма да има своя сватба, Сид поема ролята на сватбен агент за Прасковка и Джулиан. Но по-късно при пътуването до един фантастичен свят ще се появи неочаквана любима за Сид, каквато никой не би могъл да предвиди.

Джон Легуизамо, който за пети пореден път озвучава любимеца на публиката, споделя: „Сид винаги е бил честен в реакцията си към нещата, без значение колко пагубно може да бъде това. В този филм той също еволюира, става по-отговорен и печели доверието на стадото. – и добавя. - Ние всички имаме по малко от Сид в нас, по един вечен оптимист, който е гледа положително на ситуацията, без значение е объркана и безнадеждна.“

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg