Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Kingsman: Тайните служби

Екшънът в Kingsman - Kingsman: Тайните служби / информация за филма

Kingsman: The Secret Service 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Екшънът в Kingsman

04.2.2015  |   синефиш.бг
Брад Алън, австралийски майстор по бойни изкуства и хореограф, който е работил с Вон в Шут в г*за, координира бойните сцени с екип, който включва шампион по паркур и брейк танцьор, открит от Алън в YouTube.

Една от многото забележителни екшън сцени във филма е кулминационната битка, която се случва в църква, където Фърт извежда цялото паство на Kingsman. Невероятен е фактът, че сцената е направена само в един дубъл.

Голяма част от работата с каскади е ново преживяване за Фърт, чийто образ е в непрестанно движение между високооктанов екшън и спокойна тишина. Когато Хари се включва в екшъна, той е във вихъра си – и то без да изгуби и частица от своята изтънченост. За да се подготви за сцената в църквата, продукцията призова екипа от каскадьори, който Фърт описва като "лигата на необикновените джентълмени. Всеки от тях има собствени невероятни умения. Има екип в стил Джеки Чан, който се обучава от Брад Алън - един от най-добрите майстори по бойни изкуства в света; после има шесткратен световен шампион по тайбокс; олимпийски златен медалист по гимнастика; представител на специалните части, които проведе обучение по стрелба..."

Тренировъчния режим на Фърт е по три часа на ден, всеки ден, в продължение на няколко седмици. „Уча се да използвам части от тялото ми които никога не съм използвал, - казва той. - Дори не знаех, че съществуват. Толкова е болезнено."

„Каскадьорите, които обучаваха Колин бяха невероятно впечатлени, - спомня си Джейн Голдман. - Не беше нещо, което е правил преди и бе педантичен и толкова усърден в тренировките си. Колин е най-отдаденият актьор в тренировките, когото познавам. Не защото трябваше да го направи, а защото наистина искаше да е добър. Справи се перфектно и почти всички екшън сцени си ги направи без дубльор."

 
 

Снимки

 

Гарфилд: Филмът Гарфилд: Филмът The Garfield Movie
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg