Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Петдесет нюанса сиво

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО обра овациите на феновете на филмовия фестивал в Берлин - Петдесет нюанса сиво / информация за филма

Fifty Shades of Grey 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО обра овациите на феновете на филмовия фестивал в Берлин

12.2.2015  |   синефиш.бг
Над 2000 фена на Крисчън и Анастейжа се събраха на Ladies’ Night в Cinema City, за да гледат предпремиерно най-дългоочаквания филм на годината

Снощи ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО направи световния си дебют на един от най-престижните кинофестивали – Берлинале. По червения килим в Берлин минаха екранните Анастейжа Стийл и Крисчън Грей, както и режисьорът Сам Тейлър-Джонсън и авторът на романа Е.Л. Джеймс. Типично в своя стил, Дакота Джонсън дойде на премиерата в секси черна рокля, а Джейми Дорнън – в смокинг. И двамата бяха останали без думи от вълнение, а след прожекцията феновете заявиха съвсем убедено, че по-подходящи актьори от Джонсън и Дорнан за ролите от култовия роман няма.

По същото време най-големите фенове на ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО в България имаха уникалната възможност да изгледат предпремиерно филма в салоните на специална за дамите прожекция Ladies‘ Night в Cinema City. Повече от 2000 фена се събраха, за да гледат най-дългоочаквания филм на годината. Всяка дама получи специален подарък, посветен на световния феномен, затова че са сред първите закупили билет.

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО продължава да чупи всякакви рекорди у нас, като вече постави нов рекорд с най-много отворени кино салони. Навръх Свети Валентин филмът ще се прожектира на невиждания брой за България 69 екрана в цялата страна. Кината ще продължават да отварят нови и нови прожекции за празника на влюбените.

Световният феномен ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО тази година се превръща в предпочитаното занимание за вклюбени двойки на техния празник, което доказва, че към филма нямат интерес само дамите. Според световния онлайн портал за продажба на кино билети MovieTickets.com 80% от билетите за прожекциите на самия празник на влюбените са изкупени от двойки.
 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg