Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Който оцелее ще разказва

Груба игра и неприлични шеги в първия трейлър към комедията КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА на Сет Макфарлан - Който оцелее ще разказва / информация за филма

A Million Ways To Die In The West 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Груба игра и неприлични шеги в първия трейлър към комедията КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА на Сет Макфарлан

03.2.2014  |   синефиш.бг
Пиперливият хумор от „Приятелю, Тед“ отново идва на голям екран, този път в приятната компания на Чарлийз Терон

След поразителния успех на „Приятелю, Тед“ Сет Макфарлан се завръща на „терена“ с още по-безпощадната комедия КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА. Освен че се изявява като режисьор, продуцент и съсценарист на продукцията, в нея той участва с пълнокръвен персонаж, образно представен в материалите към филма като „Черната овца“. Първият трейлър към заглавието проправя път към едно опасно приключение, в което „всичко и всички, освен теб самия, се опитват да те убият“. В ролита на жертви и убийци се превъплъщават един куп известни актьори, сред които Чарлийз Терон и Аманда Сейфрид, а зад камерата застава част от екипа, работил по сериала “Family Guy”.

Историята в КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА се завърта около бъзливия фермер Албърт (Сет Макфарлан), чиято капризна приятелка го изоставя заради друг мъж, след като той отказва да се включи в дуел. По това време в града пристига непозната красавица (Чарлийз Терон), която му помага да събере кураж и двамата се влюбват. Щом съпругът й – прочут разбойник – идва, за да потърси отмъщение, фермерът трябва да подложи току-що събрания си кураж на сериозно изпитание.

Заедно с първия трейлър, екипът на продукцията показа на белия свят и седем постера, представящи героите на основните актьори във филма. „Бандата“ включва персонажи със звучните прозвища “Smoking Guns“, “Hung Like an Outlaw“, “Gold Digger“, “Virgin Territory“, “Westward Ho“ и “Lady Tickler“. Зад колоритните имена стоят лицата на отличената с „Оскар“ Чарлийз Терон („Снежанка и ловецът“), Лиъм Нийсън („Наистина любов“), Аманда Сейфрид („Дилъри на време“), Джовани Рибиси („Аватар“), Сара Силвърман („Рок училище“) и Нийл Патрик Харис (ТВ серила „Как се запознах с майка ви“).

КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА събира зад камерата голяма част от екипа на филма „Приятелю, Тед“, в това число продуцентите Скот Стъбър и Джейсън Кларк, както и съсценаристите Уесли Уайлд и Алек Сълкин. Абсолютната окупация на американския боксофис, която „Приятелю, Тед“ направи през 2012 година, превърна филма в най-успешната кино премиера на комедия с възрастово ограничение 17+ за всички времена. Продукцията, в която Сет Макфарлан е режисьор, сценарист, а също и озвучител на мечето Тед, стана и най-успешното заглавие на Юнивърсал за годината. Лентата получи признание и от филмовите награди на MTV, които обявиха Сет Макфарлан и Марк Уолбърг за най-добрия филмов дует.

КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА идва в кината у нас на 6 юни 2014 година. Още информация за филма може да намерите във Фейсбук на адрeс www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg