Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Секс запис

РОБИ И ТЕС - Секс запис / информация за филма

Sex Tape 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

РОБИ И ТЕС

07.7.2014  |   синефиш.бг
След като получават анонимно подигравателно съобщение, тяхното уж лично видео в действителност е синхронизирано с няколко други устройства, които са притежание на приятели, познати, и дори евентуални бъдещи шефове, Джей и Ани започват луда надпревара с времето, за да премахнат това споделяне на видеото с другите Ipad-и.

Първата им спирка е домът на най-близките им приятели, Роби и Тес (Роб Кордри и Ейли Кемпър), които стават техни съучастници в издирването на останалите устройства.

„Заснемането на сцената, в която Ани и Джей отиват в къщата на Роби и Тес, за да разузнаят каква информация имат за секс касетата беше най-забавното нещо, - казва Кемпър. - Това е една прекрасна игра за четирима. Ани и Джей се опитват да разгадаят има ли стеснение в поведението на Роби и Тес, в случай че крият нещо от тях. Цялата ситуация на неразбирателство и неловкост, преди истината излиза наяве, беше наистина много забавна."

„Оказва се, че тази вечер Роби и Тес имат 12-годишнината от сватбата си, така че им се иска да направят нещо различно, от стандартното мотаене наоколо и гледане на телевизия, - продължава Корддрай. - Те силно заинтригувани от случката, и когато те получават възможността да помогнат, се включват с голямо вълнение към преследването.“

„За мен Роби и Тес са едно от най-смешните неща в сценария, - казва Касдан. – Знаех със сигурност, че искам и двете двойки да изглеждат като хора, които са прекарали много време заедно и между тях съществува атмосфера на интимност. Те не се чувстват неудобно от разискването на безумния проблем със секс лентата. Динамиката между двете двойки дава тон и чувството за реалност на целия филм.“

 
 

Снимки

 


 
Cinefish.bg Cinefish.bg