Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Тролчета

ПРИЯТЕЛИТЕ НА ПОПИ - Тролчета / информация за филма

Trolls 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ПРИЯТЕЛИТЕ НА ПОПИ

26.10.2016  |   синефиш.бг
Попи цени високо своите приятели от тролското селище, и е готова на всичко, за да ги спаси от лапите на Берген. Нейният най-скъп другар е Биги, който притежава сърце, голямо колкото самия него. Той е безкрайно мил и добър, не говори много и е нещо като водач на групата. Най-близкият приятел на Биги е мистър Динклес, гъсеница, която се прави на котка, и когото Биги обича да кипри с различни шапки.
Местният диджей на селото е DJ Суки, на която винаги може да се разчита за импровизирани музикални моменти, каквито има безброй в този непрестанно пеещ и танцуващ свят. Диджейското оборудване на Суки е изцяло натурално, състои се от щурци, бръмбари и други инсекти, които заедно създават уникално звучене.
Сатин и Шенил, известени още като Модните близначки, са наистина много близки; в действителност те са свързани с тяхната ярко оцветена коса. Близнаците заедно представят новите тоалети на Попи.

Приятелят на Попи - Крийк е най-позитивното, подкрепящо и успокояващо тролче в селото. Но се оказва, че Крийг има тъмна страна, която се проявява по опасен начин спрямо останалите. Първоначално той изглежда особено просветено торлче, сякаш е следващо поколение на вида. Но в критична ситуация, Крийг изненадващо се променя и става изменник и предател.
„Хареса ни идеята на някой близък до Попи да разбие сърцето й, като я излъже, - казва Ейбъл. – Крийг трябваше да бъде очарователен и забавен отначало и да дразни Бранч със своята позитивност. В същото време в него се крие егоист и циник, който се разкрива, след като предава Попи.“

Друг забавен герой е местният нудист Даймънд, който е посипан с блясък. Той често предпочита да остане без дрехи, с изключение на някои стратегически разположени бляскави места. Даймънд е доста самоуверен и често се явява като ходещо парти.
Купър е рядък образ в селото: пухкав, вечно нахилен жирафоподобен трол, който свири без умора на хармониката си и заразява останалите с безграничен ентусиазъм.

Смидж е малко тролче с шокиращо дълбок баритон. Нейните хобита включват вдигане на тежести и плетива.

Клауд пък е веещия се жител на гората, който има склонност да носи дълги чорапи и да поздравява всички с „Дай пет!“.

Останалата част от групата включва Фъзберт, тролче, което се състои почти изцяло от косата и Харпър, който използва косата си като си четка за рисуване и създаване на емблематични произведения на изкуството.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg