Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Академия за вампири

Актьорите за филма - Академия за вампири / информация за филма

Vampire Academy: Blood Sisters 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорите за филма

03.2.2014  |   синефиш.бг
Зоуи Дойч в ролята на Роуз Хатауей (дампир, обучаващ се пазител)
За Роуз:
Мисля, че качеството на Роуз Хатауей, което я прави забавна, е нейната невероятна страст към всички неща, което се превръща в неспособност да сдържа чувствата си и тя си казва всичко, което мисли. Не смятам, че тя осъзнава докрай идеята, че искреността без съчувствие е нещо жестоко. Тя е просто човек, който казва нещата каквито са, независимо дали ще разстрои някого или не. Тя е корава отвсякъде.

За тренировките за каскадите:
След като бях избрана за ролята в Лос Анжелис, аз тренирах няколко месеца - и във фитнес, и бойни изкуства. После отидох в Лондон и прекарах две седмици в натоварени тренировки за каскадите. Тези две седмици бяха най-съществената част от моята подготовка.

За приятелството между Роуз и Лиса:
Много се вълнувам, че всички фенове на АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ ще видят този филм. Голяма рядкост е да имаме история за приятелството между две момичета. Често виждаме такава за двама мъже и тяхното приятелство. Радвам се, че има нова и вдъхновяваща история, която да видят младите момичета. Възхищавам се на Роуз и Лиса за тяхното истинско приятелство.

Луси Фрай в ролята на Василиса Драгомир (моройска принцеса)
За Лиса:
Лиса е много сладък, любящ, чувствителен морой. Хората искат да са в нейната компания, защото тя им отдава цялото си внимание, цялото си сърце, и притежава сладка, радостна енергия, а освен това тя искрено се доверява на всички.

За приятелството между Лиса и Роуз:
Като тийнейджър, твоите приятели са хората, при които отиваш за всичко, и смятам, че наистина е страхотно, че има филм за момичетата и тяхното приятелство. Лиса и Роуз винаги се подкрепят, независимо какво преживяват. Просто по една случайност те са в магически свят, където Лиса е моройска принцеса, а най-добрата й приятелка Роуз е дампир, неин пазител и отличен боец.

За приятелството й със Зоуи:
Зоуи и аз, ние сме до голяма степен точно като Роуз и Лиса. Зоуи е много енергична, страстна, огнена, и вечно тича, танцува, пее - изпълнена е с радост. Аз съм доста спокойна и тиха, може би малко замечтана, затова нашите характери почти се сляха в подобно приятелство като на нашите героини.

Данила Козловски в ролята на Дмитрий Беликов (дампир, висш пазител)
За Дмитрий:
Дмитрий Беликов е руснак, но той живее в Америка от години, и е много загадъчен. Той чете стари уестърни. Той обича да слуша стара музика. Той обича да носи дългото си кожено палто.

За АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ:
АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ е уникална история, защото не е просто за вампири, които обичат да пият кръв, а е за вампири, които имат нормални проблеми. Понякога те са щастливи, понякога са разстроени, влюбват се, живеят като нормалните човеци, но в същото време са вампири или полу-вампири, обитават друг свят насред истинския.

Гейбриъл Бърн в ролята на принц Виктор Дашков (морой, старейшина)
За Виктор Дашков:
Аз играя принц Виктор Дашков, който е благ ръководител на академията. Той страда от заболяване, присъщо само на вампирите, наречено Синдром на Сандовски, но той управлява всичко, заедно с директор Кирова. Какви са мотивите му, предстои да видите във филма.

Олга Куриленко в ролята на директор Елън Кирова (морой)
За директор Кирова:
Моята героиня е доста ексцентрична и много забавна. Никога не бях играла такава героиня, и за мен това беше нещо ново и приятно. Кирова е морой, така че тя пие кръв, което е вълнуващо. Аз имах кучешки зъби. Кирова иска да защити Лиса, затова Лиса не я дразни толкова, колкото Роуз. Лиса е мило момиче, тя е принцеса и е много сладка. Роуз оказва лошо влияние върху Лиса, което е най-голямото притеснение на Кирова.

Сара Хайланд в ролята на Натали Дашков (морой, дъщеря на Виктор Дашков)
За Натали:
Аз играя Натали Дашков, която е пълен зубър, типичният аутсайдер във всяко едно училище. Тя не разбира нищо от мода. Трябваше да нося очила, направиха ми шантава прическа, и дори ми сложиха фалшиви пъпки. Натали става приятелка с Роуз и Лиса, когато те се връщат в училището. Те се опитват да стоят извън социални радар, и очевидно Натали е тази, с която да се сприятелиш, когато искаш да бъдеш извън социалния радар.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg