Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отвътре навън

Героите - Отвътре навън / информация за филма

Inside Out 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Героите

02.6.2015  |   синефиш.бг
Радост (с гласа на Ейми Полър)
Единствената цел на Радост винаги е била да поддържа щастието на Райли. Тя е безгрижна, роден оптимист и винаги готова да намери забава във всяка ситуация. Радост намира предизвикателствата в живота на Райли за възможности, а по-малко щастливите моменти като дребни трусове по пътя обратно към нещо страхотно. Стига Райли да е щастлива, щастлива е и Радост.


Страх (с гласа на Бил Хейдър)

Основната задача на Страх е да пази Райли. Той е постоянно нащрек за потенциални опасности и прекарва времето си в оценка на възможните опасности, клопки и рискове в ежедневните занимания на Райли. Много малко са заниманията и случките, които Страх не намира за опасни и потенциално фатални.

Бяс Лют (с гласа на Луис Блек)

Гняв приема страшно присърце всичко да е справедливо за Райли. Той има горещ нрав и навика да избухва (буквално), когато нещата не се движат по план. Лесно преувеличава и няма време за несъвършенствата на живота.

Тъга (с гласа на Филис Смит)
Нито едно от останалите Чувства въобще не е наясно каква е ролята на Тъга. Тъга с радост би била по-оптимистична и полезна в поддържането на щастието на Райли, но й е много трудно да мисли положително. Понякога изглежда най-добре да легнеш на пода и хубаво да си поплачеш.

 
 

Снимки

 

Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024
Съседната стая Съседната стая The Room Next Door
Партенопа Партенопа Parthenope
Благи деяния Благи деяния Kinds of Kindness



 
Cinefish.bg Cinefish.bg