Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бойни старчета

Да влезеш в играта: Създаването на визуалните ефекти - Бойни старчета / информация за филма

Grudge Match 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Да влезеш в играта: Създаването на визуалните ефекти

17.12.2013  |   синефиш.бг
Първата бойна сцена, която Сталоун и Де Ниро заснемат е спречкването между Острието и Хлапето в офиса на Калахан Имиджуъркс. Сегал споделя, че са прекарали значително време в работа върху сцената. Тя е и една от най-сложните във филма със съчетанието от бойна хореография, каскади, множество консултанти и технологии синхронизирани в реално време.

Костюмите, които носят Острието и Хлапето в сцената, за да бъдат записани боксовите им движения дигитално, са всичко друго но не и елегантни. Дизайнерът на костюмите Мери Вогт черпи вдъхновение от скулптура при създаването на целите ярко зелени трика на точки от електрически крушки с размер на топче за пинг-понг. Костюмите улавят и записват дигитално движенията на актьорите, които се проектират на екран.

„Докато Острието и Хлапето се бият, облечени в тези костюми, ние виждаме техните аватари, които са техни по-млади версии като боксьори, да се движат като тях на огромен екран.”

По време на сбиването лицата на Сталоун и Де Ниро се заснемат от камери с широкоъгълен обектив, монтирани върху специални каски. Докато Острието и Хлапето помитат маси и трошат монитори, широкоъгълните обективи на камерите изкривяват образа на вече разкривените им физиономии, прибавяйки допълнително комичност във видеото на обезумелите старци.

„Много е смешно и образът на Сталоун и Де Ниро в зелено трико, завинаги се запечата дълбоко в паметта ми.”, шегува се Сегал.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg