Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Хобит: Битката на петте армии

Над 140 000 души от цял свят се включиха в надпревара за пътешествие в Средната земя - Хобит: Битката на петте армии / информация за филма

The Hobbit: The Battle of the Five Armies 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Над 140 000 души от цял свят се включиха в надпревара за пътешествие в Средната земя

10.11.2014  |   синефиш.бг
За да отбележи края на сагата за Средната земя, режисьорът Питър Джаксън обяви безпрецедентен глобален конкурс за феновете. Над 140 000 души от цял свят се включиха в надпревара за петдневно пътешествие в Средната земя с домакин самият режисьор. Избраниците са едва 75, но в „Задругата“ попадна и наша сънародничка  – Виктория Георгиева. През изминалите дни групата щастливци се събра в Нова Зеландия и обиколи  местата, които имат ключова роля в трилогията. Пътешествието из Средната земя вкючваше и много тематични предизвикателства. Кулминацията на паметно изживяване беше ексклузивна прожекция на ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ седмици преди световната премиера. На прожекцията е присъствал самият създател на филмите и носител на Оскар – режисьорът Питър Джаксън.

Възможността феновете да гледат финалния филм предпремиерно в компанията на Питър Джаксън не се изчерпва с глобалния конкурс. City Radio&TV съвместно с „Форум Филм България“ дават уникалната възможност един от най-запалените почитатели на сагата за Средната земя в България да присъства на световната премиера на ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ в Лондон на 1 декември, с която ще бъде отбелязан краят на емблематичното 13-годишно пътуване из Средната земя. По червения килим ще минат Орландон Блум, Сър Иън Маккелън, Люк Еванс, Мартин Фрийман, Бенедикт Къмбърбач, Еванджелин Лили, Кейт Бланшет и всички останали звезди, изиграли ключовите роли в тази епична сага. Един българин ще стане част от събитието заедно със свой любим човек. Конкурсът тече до 20 ноември, а условията за участие са на
www.city.bg.

В очакване на 19 декември излезе и финалният трейлър на заключителната глава ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ. Видеото обещава епичен край на сагата, започнала преди 13 години с първата част на „Властелинът на пръстените“. Драконът Смог е на път да унищожи Езерния град, Саурон се е завърнал в Средната земя, а всички – от Билбо Бегинс до Гандалф чувстват, че съдбата им е предрешена. И въпреки че трейлърът е мрачен и носи заряда на обреченост, през цялото време можем да забележим тийзъри към епичните екшън сцени, които ни очакват. А финалната битка на петте армии обещава зрелищен завършек на сагата.

В заключителната глава ще видим завръщането на любимите ни герои Билбо Бегинс (Мартин Фрийман), Леголас (Орландо Блум), Гандалф (Иън Маккелън), Смог (Бенедикт Къмбърбач), Галадриел (Кейт Бланшет) и Тауриел (Еванджелин Лили).




 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg