Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бандата на Оушън 3

Присъединете се към клуба - Бандата на Оушън 3 / информация за филма

Ocean's Thirteen 2007
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Присъединете се към клуба

10.7.2008  |   синефиш.бг
По време на снимките за "Бандата на Оушън 3", Джери Уайнтроб не иска всеки актьор да разполага само с индивидуален апартамент, в който да се прибира когато работата на снимачната площадка приключи. Ето защо, той решава да създаде "Клубът на Оушън”. Той обяснява, "Исках  да има място, където всички да могат да се събират, защото това е филм за приятелството. Нашият изпълнителен продуцент, Сюзи Eкинс го организира и Фил Mесина го създаде".

         Уайнтроб намира неизползвана конферентна зала, свързана с едно от студията, която те преобразяват в клуб с телевизионни екрани, игрални маси и книги и списания. В клуба, актьорите могат да закусят, обядват или вечерят, всичко е истинско.

         Стивън Содърбърг се чуства толкова добре в новосъздаденото пространство, че премества компютъра си в клуба, където работи понякога. "”Клубът на Оушън” беше страхотна идея", твърди режисьорът. "Не е нещо, за което щях да се сетя, но беше съвършеното място за почивка и приятни разговори. Когато работата по филма приключи, мисля, че това място липсваше на всички. Смятам, че “Клубът на Оушън” имаше положително влияние над продукцията”.

         Въпреки че “Клубът на Оушън” е затворен за постоянно след завършването на филма, Уайнтроб решава да се увери, че това място ще да остане живо в сърцата на актьорите и продуцентите. Той дава на всеки от тях карта от “Клубът на Оушън”, вписана с посланието : "Вие сте Доживотен Член. Но ако някой от нас, срещне друг член, където и да е по света, и не носите вашата карта, вие черпите".

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg