Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

X Factor

Васко Василев завидя на участник как пее - X Factor / информация за филма

X Factor 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Васко Василев завидя на участник как пее

13.9.2011  |   синефиш.бг
И третият епизод на „X Factor” ще покаже както невероятни изпълнения на надарени с талант участници, така и колоритни кандидати, които истински забавляваха всички залата или разплакаха журито с лошото си представяне. Този път изпълнителите са от София и Бургас.

Сред тези, които впечатлиха дори безкомпромисният Васко Василев, беше 18-годишния Рафи Бохосян. Тази вечер зрителите ще видят неговото изпълнение на хита „Just a gigolo”, за което Васко възкликна – „Завиждам ти как пееш”. Изпълнение на Станислав и Калоян от Бургас, които се явиха като дует, също беше положително оценено от журито. A eдна млада изпълнителка, явила се на кастинга в морския град – Даяна на 21 г,. дълго се е колебаела преди да вземе участие в музикалното шоу. Тя била раздвоена между любовта и „X Factor”. Довечера феновете на музикалното шоу ще могат да проследят какво решение ще вземе Даяна.

Чернокожа изпълнителка от Люлин ще успее да зарадва журито и публиката със своя избор на песен и вокални умения. Според Поли този ритъм тече в кръвта й, тъй като Прея е дете на майка-българка и баща-нигириец. Коя е песента, която Прея ще изпее, ще видим довечера от 20:00 ч.  по Нова ТВ. И на 13 септември зрителите ще чуят изпълнение на българска песен от чужденец. След изпълнението на „Облаче ле бяло” на Рафаел, вниманието на журито този път беше приковано от песента на Орлин Горанов и Марияна Попова „Чуй ме” в изпълнение на Лорън от Великобритания.

Не липсваха колоритни личности. Някои от неопитните изпълнители бяха заложили на поп фолк изпълненията, с които на Мага му замириса на кебапчета... Други дръзнаха да изпълнят парче на великия Майкъл Джексън, за когото Мага споделя, че никой не трябва да смее да имитира. Един човек обаче успя да впечатли строгия съдия с представянето на песента „Heal the world” и накара Мария и Поли да затанцуват...

Зрителите ще успеят да се доближат по-близо и до личния живот на един от членовете на журито. Довечера те ще се запознаят с двете сестри на Васко Василев –  Виктория и Вивиан, които живеят в Германия. Те изненадаха цигуларя, който не ги беше виждал от много време.

Само за първите два дни „X Factor” е гледан над 40 000 пъти в Nova Play. Всеки епизод на шоуто проследява изтощителните 12-часови кастинги, които екипът засне в продължение на 3 месеца. Освен емоцията за самите участници, които за пръв път се явиха пред съдиите и екзалтирана публика, концертите бяха много вълнуващи, но и изморителни и за самото жури.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg