Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Тежка категория

ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ - Тежка категория / информация за филма

Here Comes the Boom 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ

26.11.2012  |   синефиш.бг

За да тренира за ролята си, Джеймс работи с редица истински ММА треньори, който го обучават на отделните дисциплини, които ще трябва да покаже на екрана. „Консултантът за боевете във филма, Райън Парсънс, изцяло организира обучението ми, - обяснява актьорът. – Хората, с които той избра да тренирам, бяха момчета като Дани Перес, който е професионален боксьор, Мел Манор, тайландски кикбоксьор и Джейсън Ламбърт, който дублира някои мои сцени във филма. Всички те работеха върху бойните сцени заедно с координатора на каскадите Гарет Уорън."

„Приготовленията за филма бяха като истински подготвителен лагер за състезание, - казва Парсънс. - Кевин имаше за спаринг партньори световни шампиони по бокс и кикбокс, и нещата никак не бяха леки. Той се отнасяше толкова отговорно към задачите и с такава отдаденост влизаше в битка, сякаш действително щеше да участва в състезание по борбата."

Джеймс споделя, че е научил няколко малки, но много важни трика по време на подготовката. „Дани Перес ми разкри много за движението на главата, - казва той. – Мел Менор ми помогна за движението на тялото. А след като приключихме подготовката, Марк ДелаГрот прие да изиграе ролята на мой треньор и във филма. Честно казано, имах усещането, че никой друг не може да се справи по-добре от него. Самият аз не бих могъл да се доверя на друг освен него."

Моментът, в който актьорът се е почувствал най-горд е, когато по време на обучението нокаутира треньора Мел Менор. „Играхме спаринг в една зала за банкети в хотела. Бяхме на път и това беше единственото възможно място, където да тренираме, - разказва Джеймс. – Опитвахме прехвърляне през хълбок и аз без да искам се приземих с цялото си тяло върху Мел. Той е по-дребен от мен, и за миг изгуби съзнание. Някой ще каже, че е било инцидент, но аз твърдя, че си беше чист нокаут."


 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Велин Манов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
30/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 40/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg